Mestercukrász versenyzői

mestercukrász versenyzői

A Mestercukrász, az RTL Klub új gasztro realityje, ahol tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat. Kik versenyeznek a Mestercukrászban az 5 millió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért?

Mestercukrász versenyzői

Új versenyzők érkeznek a második héten a versenybe.

Vajda Luca

Luca 24 éves tanuló, jelenleg strandkézilabdázik. Cukrásznak tanul a jogi egyetem mellett, és egy vitorlás tanfolyamon is részt vesz. Nagy álma, hogy egyszer megnyithassa Lucamuca cukrászdáját.

 

Sznopek Veronika

Verus 39 éves rendőrnő, akinek van egy 13 éves fia. Szeretné megmutatni a sokszínűségét, és bebizonyítani, hogy a torták igenis lehetnek művészeti alkotások. Veronika egy igazi céltudatos nő, aki a kreativitását saját műhelyében szokta kiélni.

 

Menyhárt Kornél

Kornél 29 éves hobbicukrász, végzettségét tekintve szakács, azonban jelenleg futárként dolgozik. 10 évig dolgozott Angliában. Egy igazi vezéregyéniség, aki imád utazni, szinte az egész világot bejárta már.

 

Hegedűs Szilvió

Szilvió 32 éves autókereskedő, aki eredetileg cukrásznak tanult, de öt éve nem dolgozik a szakmában. Szeret tortákat készíteni, egy időben Németországban élt és dolgozott. Szereti az extrém dolgokat, fél évig szerepelt az Éjjel-Nappal Budapestben is, Regina unokatestvérét, Lali haverját alakította.

 

Kopek Janka

Janka 34 éves színésznő, 8 éve a Vígszínház tagja. Két éve kezdett el sütéssel foglalkozni, a vegán édességek a specialitásai. Jelenleg egy cukrász tanfolyamon igyekszik elsajátítani a szakma rejtelmeit. Hobbija a pilates, a futás és az úszás. Korábban balettozott és műugró is volt.

 

Hauszmann Stefánia

Stefi egy 23 éves egyetemi hallgató, akinek a hobbija a cukrászat. A karantén alatt kezdett el sütni. Nagy álma, hogy egyszer egy látványcukrászdát nyithasson. Szabadidejében lovagolni szeret a legjobban.

 

Szilágyi Zoltán

Zoltán 48 éves nyugdíjas katonazenész, aki recepciósként és biztonsági őrként dolgozik. Kísérletező hobbicukrásznak tartja magát, aki nem szereti a hagyományos dolgokat. 10 éve süt, és szeretne teljes munkaidőben cukrászként dolgozni.

 

Meczker Melánia „Nina”

Nina 32 éves cukrász, aki 3 éve kóstolt bele a szakmába. Imádja a sütis műsorokat, és legjobban a francia és az orosz cukrászat érdekli. Saját bevallása szerint az egyetlen dolog, amin elcsúszhat a versenyben, az az idő. Hobbija a sminkelés és szeret horgászni.

 

Váczi Rebeka

Rebeka 27 éves asszisztens, hobbicukrász, 2 éve süt. Egy igazi cserfes, pörgős, impulzív lány. A főnyereményből szeretne kialakítani egy műhelyt magának.

Balogh Roland

Roland 33 éves szakács, aki saját street food éttermét vezeti Debrecenben, ahol mosogatóként kezdte, majd étteremtulajdonossá nőtte ki magát. Van egy 11 éves kislánya, aki a legfőbb motivációja a versenyben.

 

Dudoma Zsüliett

Zsüli 21 éves pályakezdő, aki Budapesten dolgozik vendéglátósként. Szabadidejében gokartozik, thai-boxol, igazi pörgős életet él. Bár szakácsnak tanult, a cukrászat az igazi szerelme.

 

Filep-Őz Dorottya „Dodi”

Dodi 28 éves és Biatorbágyon vezeti családi cukrászdájukat, amit immár hét éve nyitottak a szülei. Szabadidejében imád társasjátékozni, és a zenélés-éneklés sem áll távol tőle. Korábban élt Angliában, de a szíve visszahúzta őt Magyarországra.

 

Hermann Ottó

Ottó 30 éves hobbicukrász, aki végzettségét tekintve fodrász. Minden vágya, hogy egy napon kávézót nyithasson édesanyjával. Amikor épp nem dolgozik, akkor futni szokott, és jár énektanárhoz is, mert szenvedélye az éneklés.

 

Molnár Nóra

Nóra 30 éves és Tatabányáról érkezett a Mestercukrászba. Egy veterán autók restaurálásával foglalkozó cégnél dolgozik. A sütés iránt hét éve kezdett el érdeklődni, amikor a párjának készített egy születésnapi tortát. Azóta él-hal a desszertkészítésért, nemrég még egy cukrász iskolát is elkezdett.

 

Pánczél Diána

Dia 39 éves hobbicukrász, aki több cukrásztanfolyamon is részt vett. Egy ideig Párizsban élt, de a sütés iránti szeretetét a nagymamájának köszönheti. Sokat jár futni, és SUP jógázni is szokott szabadidejében. Van két gyermeke, és szeretné bebizonyítani, hogy édesanyaként több fronton is helyt tud állni.

 

Pusztai Ádám

Ádám 32 éves szakács, de a cukrászat sokkal közelebb áll a szívéhez. Amikor épp nem a konyhában dolgozik, modellkedéssel is foglalkozik, és korábban szerepelt az Éjjel-Nappal Budapestben is. Van egy hat esztendős kisfia. Szabadidejében fut, kosárlabdázik, drónozik és testépítéssel foglalkozik.

 

Rácz Gizella „Zsizsi”

Zsizsi 29 éves cukrász, aki 9 éve foglalkozik cukrászattal. Eddig főként éttermekben és szállodákban dolgozott. Minden álma, hogy egy saját műhelyt nyithasson. Hat éve él párkapcsolatban, és a szerelme megígérte neki, hogy ha jól teljesít a Mestercukrászban, örökbefogadnak egy kiskutyát.

 

Nézd meg ezeket is: