Enzsöl Balázs cukrászda

Enzsöl Balázs cukrászda

Enzsöl Balázst az egész ország megismerte az RTL Klub Mestercukrász műsorának zsűrijeként. El is ámultunk azokon a desszert csodákon, amiket a műsorban is készített. Nem csoda, ha sokan szívesen látogatnának el Enzsöl Balázs cukrászdájába, hogy megkóstolhassák ezeket a süteményeket, desszerteket.

Minden cukrász dédelgetett álma, hogy egyszer saját cukrászdája legyen, így van ezzel Enzsöl Balázs is. De azt nyilatkozta nemrég, hogy a jelenlegi életformájába nem férne bele egy saját cukrászda üzemeltetése, hiszen rengeteget utazik az egész világban, hol New Yorkba, hol Szingapúrba, és jelenleg még élvezi, ezt az életformát, hogy sokat utazhat.

Magyarországon nem is nyithatna cukrászdát Enzsöl Balázs

Az Enzsöl Balázs cukrászda megnyitásához először azt kéne eldöntenie, hogy a világ melyik országában és városában szeretné  a cukrászdáját megnyitni.

Magyarországon nem is nyithatna cukrászdát, mivel nálunk ez a tevékenység végzettséghez kötött, és Enzsöl Balázsnak nincs cukrász végzettsége.

Ha mindenképpen Magyarországon szeretne cukrászdát nyitni, akkor vagy fel kell vennie olyan alkalmazottat, akinek megvan az előírt végzettsége, vagy cukrász végzettséget kéne szereznie. Az mondjuk érdekes lenne, ha beiratkozna egy cukrász tanfolyamra Magyarországon. Saját bevallása szerint a magyar süteményekben nincsen otthon, mivel külföldön tanult, így egy cukrász tanfolyamon megtanulhatná a Dobos torta vagy Rákóczi túrós receptúráját, de van rá esély, hogy sok dologban ő taníthatná a cukrász tanfolyam oktatóit.

Mivel Balázs desszertjei elég exkluzívak, van, amelyik több napig is készül, és a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, így az áruk is exkluzívak, ezért lehet hogy jobban megéri egy olyan külföldi városban cukrászdát nyitni, ahol több a fizetőképes kereslet az ilyen felső kategóriás desszertekre.