Túrós tésztához milyen leves illik?

túrós tésztához milyen leves illik?

Túrós tésztához milyen leves illik? Milyen levest készítsek túrós tészta mellé? Segítünk! Összeválogattunk 7 szuper leves receptet!

Túrós tésztához milyen leves illik?

Gulyáslves

Kezdjünk egy igazi klasszikussal, a turisták számára a gulyásleves és túrós csúsza egy hagyományos menünek számít. Tartalmas leves, mint a gulyás mindig jól illik a túrós tésztához. A gulyást nem csak marhából hanem más húsból is készítheted.

tradicionális marha gulyásleves csipetkével

Zöldborsóleves csirkemellel

A zöldborsóleves az egyik legnépszerűbb leves Magyarországon, túrós tésztához  is jól illik. Zöldborsóleves csirkemellel recept itt.

zöldborsóleves csirkemellel

Snapszer leves

A snapszer leves a legendás Kehli Vendéglőben született, ahol a kártyásoknak külön asztaltársasága volt, és időnként nagy kártyacsaták dúltak. Egy sűrű, tartalmas leves savanyú káposztából, sárgarépából, főtt füstölt húsból és néhány pár virsliből. Snapszer leves recept itt.

snapszer leves recept

Zöldbableves füstölt hússal

Egy újabb népszerű kiadós tartalmas leves, amit szívesen kanalazunk túrós tészta előtt. Tejfölös zöldbableves füstölt hússal recept itt.

tejfölös zöldbableves füstölt hússal

Bableves

A fejtett bableves is jól illik a túrós tésztához, a kettő együtt igazán kiadós menü, garantáltan senki sem fog éhen maradni. A bablevest hússal és hús nélkül is el lehet készíteni.

vegán bableves

Paradicsomelves rizzsel

Paradicsomlevesről vannak akiknek a menza, míg másoknak a nagyi levese ugrik be elsőre. A lényeg, hogy finom, kedvelt leves. Paradicsomleves rizzsel leves recept itt.

paradicsomleves rizzsel

Tárkonyos gombaleves

Egy újabb húsmentes, de kiadós leves. Tárkonyos gombaleves sok zöldséggel, jól illik a túrós tésztához is. Tárkonyos gombaleves recept itt.

tárkonyos gombaleves

Te milyen levest szoktál készíteni túrós tészta mellé?

Összegzés
recipe image
Recept neve
Túrós tésztához milyen leves illik?
Szerző
Publikálva
Előkészítési idő
Főzési idő
Elkészítési idő összesen