Sztárban sztár 2023 szereplők

sztárban sztár 2023 szereplők

2023-ben visszatér a Sztárban sztár a TV2 képernyőjére, ahol ismert énekesek bújnak más külföldi és magyar előadók bőrébe. Kik lesznek a Sztárban sztár 2023 versenyzői?

Sztárban sztár 2023 szereplők

A TV2 hivatalosan bejelentette a Sztárban sztár 2023 szereplőinek a névsorát. Ők fognak megküzdeni egymással.

Valkusz Milán

Énekes, Marics Petivel közös  duójuk a  „Valmar” az egyik legismertebb zenész duó a fiatalok körében, legismertebb slágerük a 2022-ben megjelent Úristen c. dal.  Marics Petivel szerepelt az Ázsia Expressz 2022-ben, és érdekesség, hogy míg Valkusz Milán versenyzőként, addig Marics Peti zsűriként fog szerepelni a Sztárban Sztár 2023-ban.

Gubik Petra

Énekesnő, Junior-Prima díjas színésznő, korábban szerepelt az X-Faktorban, a Konyhafőnök VIP 2021-ben.

Kamarás Iván

Színművész, olyan sorozatokban szerepelt mint a Mintaapák, a Korhatáros szerelem, A mi kis falunk, Aranyélet, és Mikes Annával táncolt a Dancing With The Stars 2021-es évadában.

Halastyák Fanni (Nemazalány)

Youtube rapper aki a Youtube videók által lett népszerű a rapszakmában, LiL G-vel közösen a Petőfi Sándor című dalukkal robbantak be. Fanni jelentkezett a 2018-as X-Faktorba is.  Párjával megnyerték az Ázsia Express 2022-es évadát.

Oláh Ibolya

Énekesnő, a Megasztár első évadának második helyezettje, A Dal 2022 győztese.

Tarján Zsófi

A Honeybeast zenekar énekesnője, Hernádi Judit lánya.

Judy

A Groovehouse zenekar énekesnője.

Sipos Tamás

Az Irigy Hónaljmirigy egyik énekese, testvére Sipos Péter korábban már kipróbálta magát a Sztárban sztár műsorban.

Zdroba Patrik

Zdroba Patrik 2019-ben az X-Faktor 9. évadában harmadik lett, Gáspár Laci volt a mentora. Párjával szerepeltek a Nyerő Páros 2022-ben.

Schoblocher Barbara

Blahalouisiana zenekar énekese, ami egy székesfehérvári magyar beat-rock/pop-soul zenekar.

Molnár Tibor Attila (Trap kapitány)

A Tha Shudras nevű szegedi együttes énekese mint Trap kapitány. Freddie Shuman álnéven szövegíró, zeneszerző, hangmérnök és zenei producer, FMaN néven pedig beatboxos előadóként tevékenykedik. Az X-Faktor negyedik szériájában, negyedik helyezést szerezte meg a Tha Shudras-zal s egyben ők voltak a legjobb eredményt elért csapat.

Kiss Ernő Zsolt

Színész, táncművész, legtöbben a Jóban rosszban sorozatból ismerik, ahol Faragó Alex karakterét játszotta. 2012-ben az X-Faktorban a legjobb 24 közé jutott, és ő volt Mr. Trivago a Trivago internetes szállásfoglaló oldal reklámjában.

Nézd meg ezt is:

.