Sztárban sztár 2023 zsűri

sztárban sztár 2023 zsűri

2023-ban visszatér a TV2 képernyőjére a Sztárban sztár a 9. évaddal. Ismét a tavaszi időszakban kerül majd adásba, mint 2022-ben, ősszel/télen Sztárban sztár leszek 4. évadát láthatjuk majd. Nem csak az időpont újdonság, hanem a zsűri összetétele is. Ők fogják értékelni az énekesek produkcióit, azaz ők lesznek a Sztárban sztár 2023 zsűrije.

Sztárban sztár 2023 zsűri

Nem ez az első alkalom, hogy változás történik a Sztárban sztár zsűrijében. A korábbi évadokban kipróbálta a zsűrizést pl, Majka, Liptai Claudia, Stohl András, Hajós András, Bereczki Zoltán, Köllő Babett,  Lakatos Márk,  Havas Henrik, Ábel Anita.

Papp Szabi

Papp Szabi a legrutinosabb zsűritag, ő már 2017 óta szerepel zsűriként a Sztárban sztárban. Egyébként a Supernem zenekar énekese és gitárosa.

Kökény Attila

Kökény Attila 2020-ban már megtapasztalta milyen a Sztárban sztár zsűri székében ülni, és 2014-ben meg azt, hogy milyen versenyzőnek lenni. A 2014-es Sztárban sztár évadában 4. lett, azt az évadot Pál Dénes nyerte. Kökény Attila még a Megasztárban tűnt fel, ott a második helyezett lett Tolvai Reni mögött, és a legjobb férfi versenyző. Szerepelt az Álarcos énekes műsorban és a Dancing With The Stars 2022-ben.

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramónával színésznőként ismerkedett meg először a közönség, a Barátk köztben szerepelt, utána váltott műsorvezetésre, vezette az X-Faktort még az RTL-en és a Dancing With The Stars-t a TV2. Nagy álma vált valóra, hogy zsűritagként is kipróbálhatta magát 2022-ben és 2023-ban ismét visszatér a Sztárban Sztárba.

Tóth Andi

Énekesnő, színésznő, a magyarországi X-Faktor ötödik évadának győztese. Szerepelt a Nagy duett műsorban Rippel Ferivel és a Sztárban sztár 2020-as évadában, ahol a legjobb női versenyző volt, 2021-ben Andrei Mangrával megnyerték a Dancing With The Starst.  Színészként a Válótársakban és a Mintaapákban láthatták a nézők. Párja Marics Peti, aki szintén zsűrizni fog.

Marics Peti

Énekes, színész. Valkusz Milánnal közös  duójuk a  „Valmar” az egyik legismertebb zenész duó a fiatalok körében. Szerepelt a Holnap Tali! és Mintaapák sorozatban, a Ázsia Expressz 2022-ben, a Sztárban sztár 2022-ben második helyezett lett.

 

Nézd meg kik voltak a Sztárban sztár korábbi győztesei!