Milyen női kabátot válasszunk idén tavasszal?

női kabát

Ugyan a jó idő már egyre gyakrabban kopogtat az ablakunkon, ezért a téli időszakot követően a divat esetében egyre több lehetőségünk van egyéniségünk bemutatására. Egy modern és nőies felső, egy új trendi nadrág, vagy egy elegáns szoknya mellett még a nyár előtti időszakban hagyjunk teret és gondoljunk a tavaszi női dzsekikre is. Igazán fontos és hű társunk lesz napunk kezdésében és zárásában egyaránt. Körbejártuk, utánanéztünk, és most bemutatjuk nektek felsőruházatunk elengedhetetlen eleme esetében melyek a legújabb trendek.

Az egyszínű modellek mellett egyre nagyobb teret hódítanak a virágos, kockás és csíkos megjelenésű kabátok, amelyeket különböző kiegészítőkkel variálhatunk. A túlméretes daraboktól sem kell idegenkednünk, laza stílusa minden korosztályban egyre népszerűbb. Kijelenthetjük, hogy nincs kőbevésett irányvonal, lehetőségek ezreivel állunk szembe. Kellő szabadság, amely a nőiesség számos formájával hozhat megfelelő kombinációt.

Virágba boruló kabátoktól az elegánsig

A tervezők egyik kedvenc időszaka a tavasz. Különböző színeket és formákat használhatnak, különböző szöveteket próbálhatnak ki. Egyre népszerűbbek a fekete-fehér ötvözetből tervezett darabok, de a bézs, rózsaszín és a piros színek is egyre nagyobb teret hódítanak. Mintázatukat tekintve a hosszú csíkokkal ellátott kabátokkal is egyre gyakrabban találkozhatunk, az utóbbi időszak egyik sláger témájává váltak a virágmintás dzsekik. Az elegáns és egyszerűbb fazonok természetesen továbbra is elérhetőek, az örökranglistán vezető pozíciót töltenek be.

Határtalan választási lehetőség

Ahogy az az eddigiekből is kiderül, választási lehetőségeinknek gyakorlatilag csak képzeletünk szabhat határt, ennek ellenére néhány 2022-ben várható trendtérképet próbáltunk összerakni. A Bolf.hu oldalon is elérhetőek az úgynevezett softshell dzsekik, amelyek dinamikus, sportos megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Kapucnival elérhető verzióban is beszerezhetjük, a külső cipzáras zsebek pedig még használhatóbbá és élhetőbbé teszik ezeket a kabátokat. Nagyszerűen kiemeli a nőiességet, tökéletes viselet egy erdei sétához, vagy egy hegyvidéki hétvégi kiránduláshoz. Közkedvelt modellek már évek óta az egyszínű, steppelt kabátok is. Egyenes alja és ujjai, valamint állítható gallérja is kedvelt hétköznapi stílusú női felsővé teszik, kiváló viselet egy egyszerű kiruccanáshoz. Tovább haladva egyre népszerűbb a parka dzseki, amely tökéletes választás például egy baráti találkozóhoz. Derékban állítható szűkítővel, egyenes újjal rendelkezik, megjelenésére jellemező, hogy a hátulja hosszabb. Univerzalitásának köszönhetően számos szituációban jól mutat. Hibátlan párosítás egy pólóval és egy farmerral egyaránt. Érdemes néhány szót ejteni a polárdzsekikről is. Klasszikus és egyenes fazonúak, nagyszerűen mutatnak minden női alakon, puha tapintása méltán népszerűvé teszi. Stílusjegye az elegáns állógallér, amely rugalmas szegéllyel van ellátva. Passzol sportos alkalmakra, de egy délutáni bevásárlásnál is nyugodtan felkaphatjuk kiegészítőként.