The Voice zsűri 2023

the voice zenei tehetségkutató

2023-ban visszatér Magyarországra a The Voice zenei tehetségkutató műsor. Az X-Faktort fogja váltani az RTL képernyőjén. Kik lesznek a The Voice Hungary zsűritagjai?

Hivatalos! Ők lesznek a The Voice zsűritagjai

Az RTL bejelentette, hogy ki lesz a 4 zsűritag, akik a The Voiceban nem csak értékelni, de felkészíteni is fogják a versenyzőket.

Miklósa Erika, Kossuth-díjas operaénekesnő, aki itthon és a világ számos pontján sikereket ért el, a Milánói Scalától a New York-i Metropolitanig. Vendégművészként duettezet Kökény Attilával a Megasztárban, Csiszár Istvánnal a Sztárban sztár leszekben, és az Álarcos énekesben is feltűnt.

Trokán Nóra, Junior-príma díjas színésznő, aki többek között A Tanár című sorozatban is játszott, szerepelt musicalekben és tematikus koncertsorozattal járja az országot. A Nagy Duett első évadának győztese Caramellel közösen.

Curtis, szókimondó rapper, aki az utóbbi időben egyéni karrierbe kezdett. Van kapcsolata az RTL-el, hiszen ő nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen legutóbbi évadát.

Manuel, a híresztelések szerint még egy rapper került a zsűribe, Manuel, aki a 2019-es X-Faktorban ByeAlex mentoráltjaként a harmadik helyet szerezt meg. Azóta Fonogram-díjas előadó lett, rendszeresen koncertezik és nagyon népszerű a fiatalok körében.

 

Kiemelt kép: rtl.hu