The Voice zsűri

the voice zenei tehetségkutató

2023-ban visszatér Magyarországra a The Voice zenei tehetségkutató műsor. Az X-Faktort fogja váltani az RTL képernyőjén. Kik lesznek a The Voice Hungary zsűritagjai?

The Voice zsűri

Egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy ki lesz a 4 zsűritag, akik a The Voiceban nem csak értékelni, de felkészíteni is fogják a versenyzőket.

Egyelőre az is kérdéses, hogy mi lesz a hivatalos elnevezésük, az X-Faktorban mentoroknak hívják őket, a Sztárban sztár leszekben mestereknek, a The Voice angol változatában meg coach-nak.

Felmerült a sajtóban, hogy vajon az X-Faktor mentorai kerülnek-e be a The Voiceba is, de ez nem túl valószínű. Ez egy másik műsor, a csatorna is minden bizonyára mindent megtesz, hogy elkülönítse az X-Faktortól, és ahhoz új arcok kellenek.

2012-ben, amikor a TV2-n ment a műsor Malek Andrea, Somló Tamás, Caramel és Mező Misi zsűrizték a versenyzőket. Valószínű férfi és női zsűritag is lesz.

Eddig Király Viktor neve merült fel, aki versenyzőként kipróbálta magát az amerikai The Voiceban, így ismerős számára a formátum.

Amint lesz hivatalos információ a cikk frissülni fog.

Kiemelt kép: rtl.hu