Sztárban sztár 2022 zsűri

Sztárban sztár 2022 zsűri

2022-ben visszatér a TV2 képernyőjére a Sztárban sztár a 8. évaddal. Rendhagyó módon tavaszi időszakban kerül majd adásba, ősszel/télen Sztárban sztár leszek 3. évadát láthatjuk majd. Nem csak az időpont újdonság, hanem a zsűri összetétele is. Ők fogják értékelni az énekesek produkcióit, azaz ők lesznek a Sztárban sztár 2022 zsűrije.

Sztárban sztár 2022 zsűri

Nem ez az első alkalom, hogy változás történik a Sztárban sztár zsűrijében. A korábbi évadokban kipróbálta a zsárizést pl, Majka, Liptai Claudia, Stohl András, Hajós András, Bereczki Zoltán, Köllő Babett,  Lakatos Márk,  Havas Henrik, Ábel Anita.

Papp Szabi

Papp Szabi a legrutinosabb zsűritag, ő már 2017 óta szerepel zsűriként a Sztárban sztárban. Egyébként a Supernem zenekar énekese és gitárosa.

Kökény Attila

Kökény Attila 2020-ban már megtapasztalta milyen a Sztárban sztár zsűri székében ülni, és 2014-ben meg azt, hogy milyen versenyzőnek lenni. A 2014-es Sztárban sztár évadában 4. lett, azt az évadot Pál Dénes nyerte. Kökény Attila még a Megasztárban tűnt fel, ott a második helyezett lett Tolvai Reni mögött, és a legjobb férfi versenyző. Szerepelt az Álarcos énekes műsorban is.

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramónával színésznőként ismerkedett meg először a közönség, a Barátk köztben szerepelt, utána váltott műsorvezetésre, vezette az X-Faktort még az RTL-en és a Dancing With The Stars-t a TV2. Nagy álma vált valóra, hogy zsűritagként is kipróbálhatja magát.

Makranczi Zalán

Makranczi Zalán színész, a Mintaapák egyik főszereplője. A sorozatban Lékai-Kiss Ramónával együtt dolgoztak, Ramóna szerint jó volt köztük a kapcsolat. Még nem zsűrizett, és csak egyszer szerepelt TV showban, még 2014-ben a Szombat esti lázban Szinetár Dórával, a feleségével. 22 éves színészi tapasztalatára fog támaszkodni a zsűrizésnél.

Nézd meg kik voltak a Sztárban sztár korábbi győztesei!