Sztárban sztár 2022 szereplők

Sztárban sztár 2022 szereplők

2022-ben visszatér a Sztárban sztár a TV2 képernyőjére, ahol ismert énekesek bújnak más külföldi és magyar előadók bőrébe. Kik lesznek a Sztárban sztár 2022 versenyzői?

Sztárban sztár 2022 szereplők

Marics Peti

Énekes, színész. Valkusz Milánnal közös  duójuk a  „Valmar” az egyik legismertebb zenész duó a fiatalok körében. Szerepelt a Holnap Tali! és Mintaapák sorozatban.

Emilio

45 éves énekes, szerepelt a Nagy Duettben Ábel Anitával és a Dancing with the stars 1. évadában. Emlékezetes volt, mikor halandzsázva énekelte a Get Down On It dalt egy tévéműsorban, számára valószínű nagy kihívás lesz minden hétre új dalt megtanulni.

Ő már feladat is volt a Sztárban sztár leszek első évadában, Békefi Vikinek, a későbbi győztesnek kellett előadnia Emilíó halandzsáját.

Vavra Bence

27 éves magyar énekes, zeneszerző az X-Faktor negyedik évadának versenyzője a ByTheWay együttessel, A Dal 2018 résztvevője és A Dal 2019 döntőse. 2017 óta az ország első számú, nemzetközileg is kedvelt acapella együttesének, a FoolMoon-nak tagja és 2019. január 1-jén Talk2night névvel a WellHello ex-zenészeivel közösen alapítottak zenekart.

Stohl András

54 éves Jászai Mari-díjas magyar színművész, televíziós és rádiós műsorvezető, a Sztárban sztár 2017-2018-as évadában zsűriként szerepelt.

Szekeres Adrienn

48 éves Artisjus-díjas magyar énekesnő, dalszerző, az Unisex zenekarban vált ismertté, később szóló karrierbe kezdett.

Orsovai Reni

Énekes, szerepelt a Raising Star műsorban, 2020-ban megnyerte A Dal 2020 műsort és a 2021-ben  volt A Dal háziasszonya.

Dallos Bogi

24 éves Fonogram díjas magyar énekesnő, az M2 Petőfi TV és A Dal 2019 eurovíziós nemzeti dalválasztó show műsorvezetője. 2019-ben az X-Faktor egyik mentora volt. Férje Puskás Peti zenész, X-Faktor mentora.

Palya Bea

45 éves Prima-díjas és kétszeres Artisjus-díjas magyar népdalénekes, előadóművész. Külföldön fellépett a Carnegie Hallban (New York), a Kennedy Centerben (Washington), a Covent Gardenban (London), a Concertgebouw-ban és a Bimhuisban (Amszterdam), a Kitara Concert Hallban (Szapporo). 2008-tól éneket tanít és zenei mentorálással is foglalkozott. Első, önéletrajzi esszékötete Ribizliálom címmel 2011 októberében jelent meg.

Galambos Dorina

38 éves magyar énekesnő, a Mrs. Columbo együttes tagja. Szerepelt a Megasztár első évadában 2003-ban 11. helyezett lett.

Péterffy Lili

Magyar énekesnő, valamint modell. Három évig zongorán játszott. Van saját zenekara, a Battery Band. 2013-ban szerepelt az X-Faktorban.

Ember Márk

29 éves színész, zenész. Szerepelt az Oltári csajok, A Tanár sorozatokban, színpadon híres szerepe az idősebb Pásztor a Pál utcai fiúk musicalben. 2020-ban indult a A Dal-ban Tovább című dalával.

Zámbó Krisztián

Édesapja a legendás énekes Zámbó Jimmy. A zene gyerekkora óta jelen van életében és már egészen kicsi korától énekel. 2012-ben jelentkezett az X-faktorba, ahol a 7. élő showban kiesett. Szerepelt a Nyerő Páros, Édes élet, Konyhafőnök műsorokban.

Nézd meg ezt is:

Sztárban sztár 2022 zsűri

Mikor kezdődik a Sztárban sztár 2022?

.