Miklósa Erika már a Megasztárban is duettezett a Time to say goodbye-al

Miklósa Erika megasztár, sztárban sztár leszek, time to say goodbye

Tegnap volt a Sztárban sztár leszek döntője, ahol az 5 még versenyben lévő énekesnek duettet is kellett énekelni sztárfellépőkkel. Csiszár István duettpartnere Miklósa Erika volt, és a Time to say goodbye dalt énekelték közösen.

Miklósa Erika már a Megasztárban is énekelte a Time to say goodbye-t!

Nem újdonság az énekes tehetségkutató versenyekben, hogy egy ponton a versenyzőknek sztárfellépőkkel kell közösen énekelniük. Ilyen már a Megasztárban is volt, és 2010-ben az egyik vendégénekes szintén Miklósa Erika volt, és szintén a Time to say goodbye dalt adta elő, akkor Kökény Attilával.

Kökény Attilának nem hozott akkora szerencsét, mint Csiszár Istvánnak, aki többek között köszönhetően ennek a duettnek is megnyerte a Sztárban sztár leszek 2. évadát. Kökény Attila második lett a Megasztár 5. évadában.

Kökény Attilának annyiból könnyebb dolga volt, hogy a saját hangján énekelhetett, nem kellet közben egy más énekes hangját utánoznia, de neki olaszul kellett a dalt előadnia, nem magyarul. Ami közös mindkét versenyzőben, hogy nagyon megilletődtek attól, hogy egy világhírű énekessel kell duettet énekelniük.

Ebben a videóban meg lehet nézni, hogy énekelte Kökény Attila és Miklósa Erika a Time to say goodbye-t

Itt pedig Csiszár István duttje Miklósa Erikával

Szerined melyik duett a jobb?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...