Farm VIP 2021 szereplők

farm VIP 2021 szereplők

2021 novemberében újra képernyőn a Farm VIP, a TV2 sikeres kalandreality műsora, ahol ismert emberek, sztárok próbálják ki a vidéki életet áram és modern eszközök nélkül. Kik lesznek a Farm VIP 2021 szereplői?

Farm VIP 2021 szereplők

A versenyzők két csapatban mérik össze az erejüket.

Farm VIP 2021 sárga csapat

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika 54 éves műsorvezető. Legismertebb műsora a Mónika show, ami 9 évig volt látható hétköznaponként az RTL Klubon. Korábban szerepelt a Szombat esti láz, Nagy duett, Álarcos énekes műsorokban is. 378 ezer követővel rendelkező Youtube csatornája van, ahol gyerekbarát videók találhatók. Legjobban a kávé fog hiányozni neki a műsorban, és nincs túl jó barátságban a pókokkal, egerekkel.

Heatlie Dávid

Magyar dobos, énekes, zeneszerző. Édesanyja Csepregi Éva, a legendás Neoton Família énekese. A Dal 2019-be bejutott a La Mama Hotel dalával.

Henry Kettner

Henry Kettner, 24éves magyar influencer, vlogger, blogger, programozó. 2015-ben indította Youtube csatornáját, ma már több, mint 200 ezer követője van Youtube-on és Instagramon is. Több díjra is jelölték már, például a Telekom Videósgálán, jelölték a PlayBoy Men of The Year kategóriájában is. Szerepelt a Viasat Celebcella műsorában.

Papadimitriu Athina

67 éves Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas színésznő. Korábban játszott a Nemzeti Színházban, Rock Színházban, Budapesti Operettszínházban. Imádja a lovakat, szerepel a Nemzeti Lovas Színházban, akkor érzi magát elemében, ha a föld, a víz és az állatok közelében van.

Oláh Gergő

32 éves énekes, az X-Faktor harmadik évadának győztese. Több dalával is bekerült A Dal című műsorba. Korábban szerepelt a Nagy Duett és Sztárban sztár műsorokban. 4 gyerek édesapja.

Buzás Dorottya

Az Exatlon harmadik évadának második helyezettje, 23 éves.  A Balatonnál dolgozott vizimentőként, személyi edző és fitness modell. Az Exatlonban nem csak sportteljesítménye volt emlékezetes. Elég megosztó személyiség volt, sok néző a inkább arra emlékszik, hogy sokat sírt és hisztizett a műsorban.

Póth Dia

Többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki 4. helyezett műkorcsolyázónő. 40 éves, 2 gyermeke van. Férjével, Gyepes Gáborral közös vállalkozásuk van, éttermet üzemeltetnek.

Gyepes Gábor

40 éves magyar focista, felesége Póth Dia műkorcsolyázó, két gyerekük van. Feleségével közösen üzemeltetnek egy éttermet.

Farm VIP 2021 piros csapat

Bódi Szilvi

40 éves modell, szépségkirálynő. Korábban szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! realityben, a szörfözés a szenvedélye. Aranykalászos gazda vizsgát tett, sokat kertészkedik.

Kammerer Zoltán

43 éves háromszor olimpiai bajnok és háromszoros világbajnok kajakozó. Kilencéves koráig minden nyarat szülei tanyáján töltött, ahol megismerte, hogyan kell gazdálkodni és haszonállatokat ellátni

Schmuck Andor

51 éves politikus, közéleti személyiség.  Gyerekkora óta túlsúlyos, ami miatt már akkor is gúnyolódtak rajta, de ő elfogadta magát ilyennek, bár fogyókúra keretében egyszer 52 kilót adott le

Singh Viki

35 éves énekes, szerepelt a Rising Star és Sztárban sztár műsorokban, a Dancing With The Starsban meg énekesként.

Fehér Holló

Jelenleg zenei producerként, énekesként és dalszövegíróként tevékenykedik, 2019-ben szerepelt A Dalban Kállay-Saunders András oldalán.

Nagy Noémi

Nagy Noémi a Feleségek luxuskivitelben műsorban vált ismertté. Saját ruhamárkája és táskakollekciója van. Üzletasszony, szoftvereket fejleszt, valamint enteriőr designerként több száz fős lakóparkokat rendez be.

Jolly

Tarcsi Zoltán, művésznevén Jolly, énekes, zeneszerző és műsorvezető, olyan zenészekkel duettezett, mint Kis Grófo. Zongoristaként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán. Az éneklést iskola nélkül saját maga módján sajátította el. 2017-ben Hódi Pamelával szerepeltek A Nagy Duettben. 42 éves.

Szuperák Barbi

Énekes, Jolly párja, Instagram oldala szerint divatmodellként tevékenykedik.