A legjobb pénzmegtakarítási tippek a száj egészségére

fogmosás

Nem könnyű feladat kideríteni, hol lehet pénzt megtakarítani, mivel olyan sokféle lehetőség áll rendelkezésre. Fogorvosod meg tudja mondani, hogy milyen típusú fogkrémre van szükséged, azonban, ha inkább saját kutatást végzel és jobb ajánlatokat keresel, akkor van néhány tippünk, amelyek a helyes irányba mutatnak. Hogy segítsünk az út során, íme a legjobb pénzmegtakarítási tippjeink a száj egészségére …

Nagy szupermarketek márkái

Gyakran egy szupermarket saját márkája sokkal olcsóbb, mint a nagy nevű márkáké.

Ha megfelelő mennyiségű fluoridot tartalmaznak, amelynek fel kell lennie tüntetve a csomagoláson, akkor teljesen jó választás lesz, feltéve, hogy nincsenek speciális igényeid.  Mindig ellenőrizd, hogy a fluoridtartalom megfelelő-e a háztartás minden korosztálya számára. A legtöbb családi fogkrém legalább 1350-1500 ppm-et tartalmaz, ami általában három év felettiek számára megfelelő.

A fogorvosnál

A fogorvos bizonyos termékeket, például fogkeféket és fogközi keféket tud adni kedvezményes áron.

Az egyik legjobb dolog a fogorvosnál történő vásárlásban az, hogy pontosan meg tudják mondani, mire van szüksége fogaidnak.

Ez azt jelenti, hogy kevesebb pénzt költhetsz olyan termékekre, amelyekre nincs szükséged, miközben a fogorvosi látogatások alkalmával fenntarthatod fogaid egészségi állapotát.  Hiszen a rendszeres dentálhigiéniai kezelések alkalmával fogaid és szád egészségét is fenntarthatod, amellyel elkerülhetsz komolyabb fogászati problémákat, ezzel pedig szintén pénzt spórolhatsz.

Te is fenntartanád fogaid egészségét miközben pénzt spórolsz? Akkor menj el a Rosental Fogászati rendelőjébe, ahol segítenek bármilyen fogászati problémádon és professzionális fogkő eltávolítás is végeznek, személyre szabott szájápolási tanácsadással. Kérj időpontot rendelőjükbe az alábbi linken: fogászati rendelő Budapest!

Diszkontboltok

A diszkontboltok különböző okokból nagyszerűek, mivel gyakran vannak olyan termékek, amelyek háztartási termékeket kínálnak sokkal olcsóbb áron.

Mindent megtalálhatsz fogászati igényeidhez, beleértve a fogkrémet, a fogkeféket, a szájvizet és a fogselymet. Gyakran ugyanazok a márkák is megtalálhatóak ezekben a boltokban, mint a szupermarketekben, azonban sokkal olcsóbb áron. Érdemes itt beszerezned ezeket, ha többet spórolnál.

Javasoljuk, hogy ellenőrizd még egyszer a lejárati dátumokat a vásárolt termékeken.  Gyakran előfordul, hogy egy fogkrém eltarthatósága a gyártás időpontjától számított egy-két év, amely megtalálható a tubuson.

Azonban mindig a legjobb, ha ezt a benne lévő fluorid szintjével együtt ellenőrizzük.