5 ékszer, aminek muszáj jobban utána nézned

ékszerek

Az ékszerek a hölgyek kedvencei. Viselőjüknek általában eleganciát, bájt és még több nőiességet kölcsönöznek, de akár a bohém, laza stílushoz is hozzájárulhatnak.

Sokak számára még értékesebb a különleges ékszer. Gyakran szeretnénk egyedi, ritka darabot vásárolni egy kedves személy vagy önmagunk számára. Ha Te is erre készülsz, a következő 5 típusnak muszáj jobban utána nézned!

Fehérarany ékszerek gyémánttal

A nemesfémek közül a legkeményebb a fehérarany, s emiatt nem minden ötvös dolgozik vele. Így továbbra is az egyedi kategóriába sorolhatjuk. Még különlegesebbé teszi azonban egy szikrázó gyémánt. Ha a leendő menyasszony kedveli az üde és ragyogó darabokat, jó gondolat a vőlegény részéről fehérarany eljegyzési gyűrűk vásárlása.

Természetesen saját részre is beszerezhetünk egy csodálatos fehérarany nyakláncot, karperecet, fülbevalót vagy gyűrűt. A legszebben gyémánttal mutatnak.

fehérarany gyűrű

Nemesacél kiegészítők

Érdemes tudni, hogy a nemesacélból készült kiegészítőket a legtöbb esetben allergiások is hordhatják. Emellett hatalmas előnyük a nagy választék. Rengeteg színű kőből, gazdag formavilágból választhatunk. Férfiaknak is bőven találunk nemesacél termékeket, akár bőrrel vagy kaucsukkal kombinálva.

Organikus ékszerek

Ezek a pompás darabok tulajdonképpen ékszerbe zárt virágok. Különleges napok, például esküvő vagy ballagás után a kapott csokrokból mi is készíttethetünk ilyen terméket. Azonban webáruházból meg is vásárolhatjuk a nekünk tetsző színű és formájú virág ékszereket. Élettel teli design termékek ezek, s a konzervatívabb és modern nők is imádják őket.

nyaklánc

Varázslatos kiegészítők holdkőből

Titokzatos és különleges alapanyag a holdkő, melyet a nőiséggel azonosítanak. Amellett, hogy tekintetünk szinte elmerül barackos, bézses, kékes vagy zöldes árnyalataiban, még gyógyhatást is tulajdonítanak neki. A pozitívumok a következők:

  • megnyugtat
  • nyitottabbá tesz
  • segít megélni az érzéseket
  • kiegyensúlyozza a hormonális rendszert

Természetesen mindenkinél más mértékben jelentkeznek a gyógyhatások, de érdemes tenni egy próbát.

Gyöngyékszerek

Érdekesség, hogy sokan kizárólag esküvőjükre találják alkalmasnak az ilyen termékeket. Pedig a gyöngyből készült csodák hétköznapra, munkába, de kisebb-nagyobb ünnepségekre is viselhetők. Muszáj utánanézni a gyöngyök különféle fajtáinak, hiszen rengeteg bennük a fantázia.

Összefoglalva: Különleges kiegészítőket vásárolnál? Szeretnél kitűnni a tömegből? Szerencsére az ékszerek terén bővel van választási lehetőség. Cikkünkben 5 olyan típust mutattunk, melynek muszáj utána nézned.