TOP 5 promo videó A nagy pénzrablás sorozathoz

TOP 5 promo videó A nagy pénzrablás sorozathoz

Ahhoz, hogy egy film vagy sorozat sikeres legyen, szükség van reklám videókra is, hogy felkeltsék a nézők érdeklődését. Bár A nagy pénzrablás (La Casa De Pepel / Money Heist) sorozat első két évada minden reklám nélkül került fel a Netflix kínálatába, mégis hatalmas népszerűségre tett szert, annyira, hogy a Netflix legyártatott hozzá még három évadot. A Netflix a saját évadainak a premierjét már nem bízta a véletlenre, rengeteg promo videó készült, több közülük van olyan jó, mint maga a sorozat. Szerintünk ezek voltak a legjobb promo videók, ahol feltűnik a Professzor, Lisszabon, Budapest és még Ed Sheeran is!

TOP 5 promo videó A nagy pénzrablás sorozathoz

5. A világ himnusza

A sorozat sikeréhez nem csak a profi forgatókönyv, színészek és alkotógárdára volt szükség, de a rajongókra is, akik gyakorlatilag a világ minden pontján nézték A nagy pénzrablást. Az alkotók ebben a videóban köszönték meg a nézők támogatását, és nekünk magyaroknak igazi büszkeség, hogy Budapestet külön megemlíti Pedro Alonso, azaz Berlin, aki ennek a videónak a narrátora.

 

4. A két bandavezér alkuja

Ryan Reynolds a Six Underground – Hatan az alvilágból című Netflix filmben alakít egy hasonló bandavezért, mint a Professzor A nagy pénzrablásban. Az is közös a két bandában, hogy a tagok nem használják a saját nevüket, míg A nagy pénzrablásban mindenkinek egy város a neve, addig Ryan Reynolds csapatában számok. Ebben a promo videóban Ryan Reynolds kölcsönkéri a Professzor két emberét az akciójához. Azért is érdemes megnézni a videót, mert Alvaro Morte, azaz a Professzor angolul beszél benne.

 

3. Ed Sheeran meghallgatása

Számos világsztár is rajongója lett a Dalí maszkos rablóknak. Ebben a promo videóban Ed Sheeran Neymar babérjaira tör, aki ugye szerepelt a sorozatban. Egy meghallgatáson próbálja meggyőzni az alkotókat, hogy neki is helye van A nagy pénzrablásban.

 

2. Lisszabon, mint bandavezér

A harmadik évadban az egyik legnagyobb változás az volt, hogy Raquel Murillo nyomozónő csapatot váltott, és Lisszabonként csatlakozott a bandához. Netflix Portugália készített egy videót, ahol Lisszabon vezetésével elrabolják Portugália legnagyobb kincsét.

 

1. A rajongók himnusza

Ez az indiai promo videó nyerte a listát, mert ebben minden benne van! A videó az izgatott rajongókról szól, akik már tűkön ülve várják az utolsó évad premierjét, és akárhova mennek, akárhova néznek, mindenhonnan a sorozat köszön vissza, a buszon, az időjárásjelentésben, a wc-ben. A videó szinten minden snittje utalás a sorozat valamelyik ikonikus jelenetére, és mindezt a Bella caio dallamai kísérik.

Nézd meg ezeket is:

.