Nyerő Páros 2023 szereplők

nyerő páros 2023 szereplők

2023-ben a 7. évaddal jön a Nyerő Páros, ahol több ismert pár méri össze az erejét, és harcol a Nyerő Páros címért. Kik a Nyerő Páros 2023 szereplői? Ismerd meg őket!

Nyerő Páros szereplők 2023, 7. évad

Az RTL hivatalosan bejelentette a Nyerő Páros 2023 játékosait:

Henry Kettner  és menyasszonya, Kiss Rebeka

Henry Kettner magyar influencer, vlogger, blogger, programozó. 2015-ben indította Youtube csatornáját, ma már több, mint 200 ezer követője van Youtube-on és Instagramon is. Több díjra is jelölték már, például a Telekom Videósgálán, jelölték a PlayBoy Men of The Year kategóriájában is. Szerepelt a Viasat Celebcella műsorában, a Farm VIP-ben, párjával közösen pedig a Drágám, add az életed 2022-es évadában.

Boráros Gábor és barátnője, Jákli Mónika

Boráros Gábor MMA harcos, Szlovákiában él és Szlovákiában nagyon népszerűnek számít. Jákli Mónika influenszer, kapcsolatuk Gáborral eléggé hullámzó, több cikk jelent meg arról, hogy pár héttel a közös gyermekük születése után Gábor elhagyta Mónikát egy másik nőért, de később Mónika visszafogadta Gábort.

Bálint Antónia és párja Bársony Farkas

Bálint Antónia korábbi szépségkirálynő, műsorvezető, volt a Lottóshow háziasszonya, és idõjós is, az utóbbi időben hitelszakértőként tevékenykedik. Bársony Farkas jogász.

Balogh Eleni és Soós Dávid

Balogh Eleni, modell, szépségkirálynő. Párja Soós Dávid labdarúgó, jelenleg a Hatvan FC igazolt játékosa.

Curtis és párja Judy

Curtis rapper, aki korábban Majkával dolgozott együtt, de az utóbbi időben egyéni karrierbe kezdett. Ő nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen 2022-es évadát, és a The Voice egy coach-a.

Varga Miklós (Joe) és párja, Csenge

Varga Miklóst az Éjjel-nappal Budapest sorozatban ismerte meg a nagyközönség, ő a Survivor műsorvezetője. A Nyerő Páros forgatásakor még csak kb. 10 hónapos volt a kapcsolatuk.

Voksán Virág és párja, Laci

Voksán Virág fotómodell és lemezlovas, 2008-ban szerepelt A sztárok a fejükre estek című valóságshowban, ahol 6. lett.

Vastag Csaba és párja, Evelin

Vastag Csaba az X-Faktor első évadának győztese, Fonogram-díjas magyar énekes, Evelinnel 2022. májusában házasodtak össze, nászút helyett a Nyerő Páros forgatására mentek.

Ez is érdekelhet:

.