Nyerő Páros 2022 szereplők

Nyerő Páros 2022 szereplők

2022-ben a 6. évaddal jön a Nyerő Páros, ahol több ismert pár méri össze az erejét, és harcol a Nyerő Páros címért. Kik a Nyerő Páros 2022 szereplői? Ismerd meg őket!

Nyerő Páros szereplők 2022, 6. évad

Egyelőre még nincs hivatalos értesítés arról, kik fognak szerepelni a műsorban. A cikket folyamatosan frissítjük, ahogyan kiderülnek a versenyzők.

Törőcsik Dani és Bíró Bea

Törőcsik Dani az Éjjel-nappal Budapest sorozatban Gaál Kristóf karaktert alakította. 2016-ban nyitotta meg Törőcsik Art tetoválószalonját,  többek között Lilu, Ada, Lakatos Márk és Király Viktor is hozzá ment varratni. Jelenleg Németországban él és tetoválóként dolgozik. Szerepelt a Konyhafőnök VIP műsorban, 2017-ben a Blikk olvasói a legszexibb férfi sorozatsztárnak választották.

Bíró Bea egykori topmodell.

Megyeri Csilla  és Molnár Zsolt

Megyeri Csilla influenszer, műsorvezető, párja Molnár Zsolt vállalkozó, 9 éve alkotnak egy párt.

Muri Enikő és Tóth Szabolcs

Muri Enikő énekesnő, színésznő, az X-Faktorban 2. helyezett volt, a Sugarloaf együttes énekese.

Tóth Szabolcs a Sugarloaf együttes gitárosa, Enikővel 3 éve alkotnak egy párt, de eddig párként még nem szerepeltek sehol.

Détár Enikő és Kis Péter

Détár Enikő színésznő, évekig volt az RTL-en futó Reflektor Magazin műsorvezetője. Szerepelt a Sztárban sztár, Konyhafőnök VIP, Dancing With The Stars műsorokban. Párja, Kis Péter nyelvtanár.

Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence

Tóth-Hódi Pamela influenszer, Tóth Bence építési vállalkozó, volt labdarúgó.

Lofti Begi és Lofti-Schadi Réka

Lofti Begi zenész, producer, a Compact Disco frontembereként ismerte meg a széles nagyközönség. A zenekar a Sound of Our Hearts című dalukkal megnyerte a 2012-es A Dal című műsort, így ők képviselték Magyarországot abban az évben az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a 24. helyen végeztek. Rékával 15 éve vannak együtt, 8 éve házasok és 3 gyerekük van. Réka fodrász, divattervező.

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina

Zdroba Patrik 2019-ben az X-Faktor 9. évadában harmadik lett, Gáspár Laci volt a mentora.

Madár Veronika és Landor Richárd

Madár Veronika színésznő, a Jóban Rosszban sorozatban ő alakította Galambos Gyöngyit 2005-2022 között. Párja pilóta.

Ez is érdekelhet:

.