Nyerő Páros 2021 szereplők

nyerő páros 2021 szereplők, 5. évad

2021. október 18-án kezdődik a Nyerő Páros 5. évada, ahol ismert páros méri össze az erejét, és harcol a Nyerő Páros címért. Kik a Nyerő Páros 2021 szereplői? Ismerd meg őket!

Nyerő Páros szereplők 2021, 5. évad

Nádai Anikó & Hajmásy Péter

Nádai Anikó 2010-ben a Való Világ 4. évadának szereplőjeként vált ismertté, ahol 4. helyezett lett. Ezt követően több műsorvezetői feladatot kapott az RTL Klubtól, mint például Farm, Házasodna a gazda, Való Világ, RTL Klub Reggeli. 2017 óta saját műsora is van az RTL Goldon, az Anikó #Show. 2013-15 között szerepelt az Éjjel-nappal Budapest  televíziós műsorban, ahol megismerkedett Kovács Dániel producerrel, és 2015-ben gyerekük született. 2017-ben szakítottak. Jelenlegi párjával, Hajmásy Péterrel 8 hónapja vannak együtt.

Hajmásy Péter, becenve Hagyma marketing menedzser. Korábban Weisz Fannival voltak házasok.

L L Junior & Lesi Körtvélyessy KingaL L Junior (Lesi László Csaba) zenész, dalszerző. A 90-es években vált ismertté, mikor megalapította a Fekete Vonat formációt, ami hazai és nemzetközi sikereket is aratott. 2002-ben kezdett szólókarrierbe, ő hozta be Magyarországra a “Raggamuffin” jamaikai dallamos-rap stílust. Jelenlegi felesége Körtvélyessy Kinga, 2020. szeptemberében született meg kislányuk Lili. A Nyerő Páros forgatása óta külön költöztek.

Körtvélyessy Kinga művészeti titkárságvezető, édesapja Körtvélyessy Zsolt színész, aki korábban Hoffer Józsefet formálta meg a Barátok köztben.

Pataki Zita & Szárnyas Attila

Pataki Zita RTL Klub meteorológiai hírszerkesztője, kommunikációs tréner, a Class FM Morning Show műsorvezetője. 2012-ben házasodtak össze Szárnyas Attilával, informatikussal, asztalossal. 2019-ben egy 10 részes dokumentum reality vlogot készítettek Az utolsó lombik címmel, ahol a lombikkezelésüket dokumentálták.

Kulcsár Edina & Szabó András CsutiKulcsár Edina magyar szépségkirálynő, modell, műsorvezető, divattervező. Férje Szabó András Csuti üzletember, két gyerekük született, Medox 2018-ban, Nina 2020-ban.

Kárpáti Rebeka & Frohner Ferenc

Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, modell, műsorvezető. Édesapja R. Kárpáti Péter színész. Korábban szerepelt az Ázsia Express realityben, színészként dolgozott a Jóban rosszban és Korhatáros szerelem sorozatokban. Műsorvezetőként az Újratervezés, Brandépítők és Édes egészség Kárpáti Rebekával műsorokban.

Frochner Ferenc sztárfodrász, korábban dolgozott a Rising Star és X-Faktor tévés produkciókban is. 2021-ben megnyitotta saját lakásszalonját.

Molnár Gusztáv & Fazekas VivienMolnár Gusztáv színész, legismertebb szerepe Szláven Balentović a Drága örökösök tv sorozatban, de szerepelt A Tanár, Mellékhatás sorozatokban, és az Oscar jelölt Testről és lélekről c. filmben is. 2020 augusztusában jelentette be, hogy egy párt alkotnak Fazekas Vivien közgazdász, műkörömépítővel.

Somfai Péter & Somfai Krisztina

Somfai Péter kétszeres Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes és olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívó, felesége Somfai Krisztina vívóedző.

Kamarás Norbert & Kármán Odett

Kamarás Norbert az Éjjel-nappal Budapest sorozat Lalijaként vált ismertté, sokan ÉNB Lalinak hívják. Több műsorban is szerepelt az RTL KLubon, a Szenzációs négyes műsor nyertese volt. Kármán Odettel az ÉNB forgatásán ismerkedett meg, aki Virág megformálója. 2020 januárjában mondták el, hogy nem csak a sorozatban alkotnak egy párt.

Melyik Nyerő Páros szereplőnek drukkolsz?

Ez is érdekelhet:

.