Női overálok és Toms cipők a környezetbarát ruhásszekrényért

női overálok

Manapság egyre többen szeretnének környezettudatosabban öltözködni. Ez nem csak azt jelenti, hogy nem dobálják ki egyik évről a másikra a megunt ruháikat, hanem azt, hogy lehetőleg lebomló, természetes anyagokból készült ruhát és cipőt választanak. Az alábbiakban adunk pár tippet arra, hogy miből induljunk ki.

Milyen márkákat keressünk?

Sok jól ismert márka készít környezetbarát cipőt és ruhát, de léteznek kifejezetten olyan brandek, amelyek nagyrészt természetes anyagok felhasználásával gyártják a ruháikat. Például a Toms márka is ilyen, amely espadrilles cipői nem csak szemet gyönyörködtetőek, de nagyrészt természetes anyagokból készülnek, és a https://answear.hu/m/toms linken könnyedén rendelhetünk is belőlük. A Toms espadrilles hűen adja vissza az autentikus spanyol lábbeli formáját és anyaghasználatát is. Természetes színével és naturális anyaghasználatával tökéletes választás azok számára, akik egy igazi nyárias, laza szettet szeretnének megalkotni a természetesség jegyében. A trendi, mégis természetes hatású cipőket csodásan tudjuk viselni ruhához, szoknyához és még rövidnadrághoz is. Kiváló kombinációt alkot a hasonlóan természetes anyagokkal és színekkel, miközben például farmerhez egyenes varázslatos outfitet tud alkotni. Próbáljuk ki farmerkabáttal és egy csinos maxiruhával: csodás lesz a végeredmény. Persze, nem csak a Toms márka az, amely egyre kevesebb vegyszert és mesterséges anyagot kíván használni a termékeiben. Elég komoly lista van a környezetbarát márkákról az interneten, érdemes utánuk nézni. A környezetbarát ruhatárhoz viszont nem csak annyi tartozik, hogy innentől kezdve csak a Tomshoz hasonló márkáktól vásárolunk. A tudatos vásárlás is része a feladatnak. Gondoljuk át, hogy az adott ruhára és cipőre valóban szükségünk van-e, vagy csak pár hónapig tartó hóbort lesz, ami miatt majd a kukákban landol minden? A környezetvédelem ugyanis főleg ott kezdődik, hogy nem dobjuk ki idő előtt a ruhákat, hanem addig használjuk őket, ameddig csak lehet. A minőségi ruhákat és cipőket évtizedekig lehet viselni – ezen gondolkodjunk el, és úgy válasszunk, hogy lehetőleg minél kevesebb ruha kerüljön 1-2 év múlva a szemétbe.

milyen márkát keressünk

Overálok nyárra – milyet válasszunk?

Az overáloktól sokan tartanak, hiszen egyberészes ruhaként nehéz lehet fel- és levenni. Illetve, ha épp a mosdóban volna dolgunk, akkor meg pláne nem egyszerű a művelet. Viszont manapság kifejezetten olyan bő overálok is léteznek, amelyek nagyon csinosak és könnyen fel tudjuk venni, illetve levenni, ha arról van szó. Az overálok között a pamut és vászon darabok lehetnek azok, amelyek természetes hatásukkal kiválóan működnek még a legnagyobb kánikulában is. Merthogy bőven akad olyan overál, amely kifejezetten nyári darabnak számít. Az ilyen nadrágrésze olyan bő is lehet akár, mint egy szoknya, ezért kiválóan szellőznek. Jól kombinálhatóak vékony oversize inggel, amit ilyenkor nem kell természetesen begombolni, és remekül állnak a finom kötött és horgolt kardigánokhoz, ami a hűvösebb nyári estéken lesz igazán praktikus. Az ilyen kezeslábasokat szinte bármilyen cipővel tudjuk kombinálni, de igazán a magassarkú és a platformos cipő áll hozzájuk jól. Ez főleg amiatt van így, mert a most trendi overálok bő szára nem fog lelógni általuk. Próbáljuk viselni például egy csodás platformos papuccsal, vagy klasszikus magassarkú szandállal. Mindkét esetben csinos és stílusos végeredményt kapunk. A legtrendibb kezeslábasokat a https://answear.hu/k/noi/ruhazat/overalok-es-kezeslabasok linken érjük el.