Hogyan lehet természetes a plasztikai beavatkozások eredménye?

plasztikai sebészet

„Ne csináltasd meg ezt, meg azt, mert nagyon mű leszel!” Ha családodnak, vagy a barátaidnak felvetetted már az ötletet, hogy valamilyen plasztikai beavatkozás révén változtass a megjelenéseden, biztosan hallottál már ezt az ellenvéleményt. De vajon mennyi belőle az igazság? Tényleg mű, nem természetes minden plasztikai beavatkozás eredménye?

Mű leszel a plasztikai beavatkozásoktól?

Plasztikai beavatkozásokat már elég régóta végeznek, különböző átalakulási célzatból. Megszámolni is nehéz lenne hány nő és férfi él a Földön, akinek segítettek ilyen módon a jobb közérzetük, az önbizalmuk visszaállításában. Ahogyan az orvostudomány, és a technológia fejlődik, úgy az esztétikai célokból végzett beavatkozások is. Napjainkban már sokkal fejlettebb plasztikai beavatkozások vannak, mint voltak 10-20-30 évvel ezelőtt, amik nemcsak kevesebb kockázattal, hanem természetesebb eredményekkel is járnak. Nem sok páciens szeretne műanyag Barbie- és Ken-babának tűnni, szerencsére elmúlt néhány évben jelentős előrelépést tapasztaltunk a sebészeti technikák terén, amelyek lehetővé teszik, hogy természetesebb eredményeket, a gyorsabb gyógyulási folyamatot. Milyen beavatkozásokat válassz, mit tudsz azért tenni, hogy természetes legyen a plasztikai beavatkozás eredménye?

Válassz megfelelő plasztikai sebészetet!

Nem vonzóak azok a mellimplantátumok, amelyek úgy néznek ki, mint egy női harci páncélt viselő nő, vagy egy olyan feszesen meghúzott arcplasztika, mintha egy szélcsatorna kísérlet része lenne? Sok plasztikai sebészet van, ahol különböző módszerekkel dolgoznak. Amennyiben természetes eredményt szeretnél, válassz olyan helyet, ahol modern technológiákkal dolgoznak. A Bónusz Plasztikai Sebészet Budapesten például sok a saját zsírt használja töltőanyagnak a ránctalanítás során, így az eredmény nagyon természetes lesz, hiszen nem kerül idegen anyag a szervezetbe. A zsír nem okoz allergiás reakciót, nagyon biztonságos, és a szervezettel együtt öregszik, nem lesz tőle mű a hatás.

Válassz megfelelő plasztikai beavatkozás!

Nem minden beteg akar természetes megjelenést. Ehelyett drámaibb eredményeket keresnek. Például egyes páciensek túlméretezett mellimplantátumot kértek, mások pedig túlméretezett orrot, ezért ilyen beavatkozások is elérhetőek. A legtöbb plasztikai sebészeten a beavatkozásokat előzetes szakmai konzultáció előzi meg. Ez az a pont, amikor kikérheted a plasztikai sebész tanácsát azzal kapcsolatban, hogy milyen természetes hatású beavatkozást ajánl, és ezek milyen előnyökkel járnak. A fentebb említett Bónusz Plasztika Sebészeten 3D-s tervezésre is van lehetőség, így virtuálisan már a műtét előtt láthatód annak eredményét saját magadon.

Ne ess túlzásba!

Vannak olyan plasztikai beavatkozások, amiknek az eredménye nem végleges. Olyan szempontból érdemes ezeket választani (jellemzően ajakfeltöltés, ráncfeltöltés esetében beszélhetünk ilyenekről), mert hatásuk elmúlik, nem tart örökké. Azonban könnyen túlzásba lehet esni velük, mert egy következő töltésnél egy kicsit, és így tovább… végül nagyon műhatást eredményez. Ha természetes eredményt szeretnél, akkor ne ess túlzásba

Kiemelt kép:Shutterstock