Muszáj hálóingek a nyugodt pihenéshez

fehér hálóing főkép

A kényelmes alváshoz nem csak az ágynemű járul hozzá, hanem az is számít, hogy mit veszel fel. Felejtsd el a mindent eltakaró kinyúlt polókat! Ehelyett vegyél fel gyönyörű hálóruhát, aminek köszönhetően nem csak hangsúlyozod, hanem újra felfedezed nőiességedet. Melyik hálóruha típus lenne a jobb választás? Erre a kérdésre valóban nincs egy helyes válasz. Minden az igényeidtől függ. Szereted a finom anyagokat, és nem félsz felfedni egy kicsit a testedből? Ebben az esetben egy hálóing lesz a legjobb választás. Azoknak a nőknek viszont, akik a kétrészes szetteket részesítik előnyben, ugyanakkor nem akarnak lemondani nőies megjelenésükről, a klasszikus selyem vagy szatén pizsama is tökéletes lesz.

Az ideális hálóingnek több tulajdonságot kell egyesítenie – a kényelmet, a felhasznált anyagok minőségét, szépséget. Az éjszaka a pihenés, a kikapcsolódás – az alvás ideje, amikor egy egész aktív nap után regenerálódunk. Mit kell szem előtt tartanunk, amikor átnézzük a hálóing-gyártók kínálatát? Azt szeretnénk, hogy a hálóing évekig szolgáljon minket, és minden alkalommal, amikor felvesszük, gyönyörűnek és nőiesnek érezzük magunkat.

Miért érdemes szép hálóruhákat viselni?

A szatén pizsama vagy egy könnyű vállpántos babydoll kiváló módja annak, hogy növeld önbecsülésed és jól érezd magad a bőrödben. Minden nő szép, ezért még az ágyban sem érdemes titkolni. A régi darabok újakra való cseréje, nagyszerű ötlet a komplexusok leküzdésére és az önbizalom építésére. A csábos hálóruhák kényelmet és szabadságot biztosítanak.

csipkés hálóing

Válassz természetes hálóing alapanyagokat

Az egészséges alváshoz a legfontosabbak a természetes anyagok, például a pamut. Lehetővé teszik a bőr számára a légzést, légáteresztőek és kellemes tapintásúak. Légáteresztő és nedvességelnyelő tulajdonságaiknak köszönhetően a szervezet teljes mértékben regenerálódhat az éjszaka folyamán.

A természetes és légáteresztő anyagok különleges szerepet kapnak a hálóruhák készítésekor. Azoknak a nőknek, akiknek mindig túl melegük van, érdemes szellős viszkóz hálóingeket viselniük. Bár ez egy mesterséges szövet, a természetes szövetek tulajdonságaival rendelkezik. A viszkóz hálóingek jellemzője, hogy könnyűek és hűvös tapintásúak. Ez azt jelenti, hogy gyengéd hűvösséggel simogatják a női testet. A fázós hölgyeknek viszont a pamut hálóingeket ajánljuk.

piros hálóing

A  megfelelő szabáson múlik a szexi megjelenés

A szép fehérneműt kereső hölgyek körében messze a legnépszerűbb a hálóing mely kényelmes és a gyönyörű, hihetetlenül nőies megjelenés mellett. Az alvás közbeni kényelem kéz a kézben jár az alak előnyeinek hangsúlyozásával. A testet finoman körbe ölelő selyem hálóing vagy a csipkével díszített szatén hálóing szintén nagyszerű módja annak, hogy felmelegítsd a  hőmérsékletet a hálószobában!. Lehet egy elegáns hálóing ugyanakkor kényelmes is? Persze, hogy lehet. Mindössze annyit kell tenned, hogy olyan szabást választasz, amely az alakodhoz igazodik. Alvás közben, gyakran változtatjuk a testhelyzetünket. A hálóingnek ezért legalább kissé bőnek kell lennie. A túl szűk póló korlátozza a mozgást, és csökkenti az éjszakai pihenés minőségét. Ha megfordul, a túl szűk hálóing összecsomósodik és megnyúlik, és felébreszt minket az éjszaka kellős közepén.

  • A nagyobb mellű nőknek egy különleges szempontot kell figyelembe venni. Ahhoz, hogy a hálóing szépen alátámassza a melleket, a mellvonal alatt kivágottnak kell lennie, és a szegélyének ki kell nyílnia vagy ki kell szélesednie. Ennek a szabásnak köszönhetően a női mellek mindig a helyükön maradnak, és magabiztosnak érezzük magunkat.
  • A széles csípővel rendelkező hölgyeknek szélesített aljú vagy A vonalú hálóinget célszerű választaniuk. Ez biztosítja, hogy az hálóing felső része jól illeszkedjen, az alsó része pedig ne legyen túl szoros. Női pizsama esetén válasszon olyan szetteket, ahol többféle méretben kapható az ing és a pizsamanadrág (például egy nő általában M-es méretű inget és nagyobb, L-es méretű nadrágot visel).
  • Az irritációra hajlamos, érzékeny bőrű hölgyek kerüljék a csipkét. Igaz, a jó minőségű csipke finom és kényelmes, de sosem lehet tudni, hogyan reagál a bőrünk az ilyen típusú anyagokra. Természetesen ebben az esetben a csipkés hálóinget különleges alkalmakra lehet viselni – alkalmanként, nem minden este.

fekete hálóing

Csábos hálóing webshopból

A fizikai üzletekben felpróbálhatjuk és azonnal ellenőrizhetjük a méretet. Egy webáruházban sem kell megijedni, mert  használhatod a mérettáblázatot. A legmegbízhatóbb hálóruha webshopok megadják az összes szükséges méretet, azaz a mellbőséget, a mellbőséget a derékbőséget és a csípőbőséget. Mindössze annyit kell tennie, hogy összehasonlíod a méreteit a táblázattal, és ennek alapján kiválasztod az optimális méretet.

plus size hálóing

Reméljük, hogy tippjeink segítenek megvásárolni álmaid hálóingét, amely olyan lesz, mint egy második bőr – észrevehetetlen, amikor alszol. Meghívjuk, hogy nézzen be üzletünkbe, ahol elegáns és kényelmes plus size hálóruhákat és még sok mást is kínálunk!