Miért muszáj reklámajándékot adni?

reklámajándék

Mitől sikeres a reklámajándék? Mi az az összetevő, ami a sikeres végeredményt szavatolja? Mi az, amit sikernek tekinthetünk ebben a témában?

Az elsődleges cél, hogy a termék gyakran kézbe kerüljön, akár szükség legyen rá és a használója ne azzal indítson, amikor kézhez kapja az ajándékot, hogy a fiók mélyére vagy a kukába süllyeszti. Az a reklámajándék, ami a fiók vagy a szekrény mélyén lapulva mindenki által elfelejtve várja a következő lomtalanítást, kudarcot vallott. Mi az az ajándék, amivel a legtöbb esélyünk van rá, hogy biztosan kézbe veszi majd a megajándékozott? A mi tippünk a fém reklámtoll.

A reklámtoll mindig kéznél van

Érdemes felmérni a célközönség igényeit. A toll, főleg ha fémtoll hasznos és tartós ajándék, amit biztos, hogy használni fognak. Ha fémből van, akkor arra is van esély, hogy ha kikopik, akkor betétet is cserélnek benne, így még tovább be tudja tölteni az eredeti szerepét, hogy minél tovább szem előtt legyen. Minél tovább olvasható látható legyen rajta a céglogó és adja meg a lehetőségét, hogy a cég hírverést kapjon, további befektetés nélkül.

A számítógépek világában sem nélkülözhető

A reklámtoll használata a ma a számítógépek világában is nélkülözhetetlen. Az aláírásokhoz vagy az irodai munka során újra és újra előkerül. A klasszikus fém golyóstoll szinte bármilyen színben elérhető és bármilyen emblémával ellátható. Az hogy milyen kategóriájút-tollat választunk attól is függ kinek szánjuk. Ha fontos üzleti partnereket vagy kiemelt vásárlókat kívánunk megajándékozni, akkor, választhatunk prémium kategóriás fém tollat akár tolltartóval együtt. Az időtálló minőség és az igényes, stílusos kivitelezés a mi tükrünk. Ha csupán szóró ajándék szerepe lesz a kiválasztott tollnak, akkor egy egyszerűbb kivitel is elegendő lehet. Ami fontos, hogy csak olyan ajándékot adjunk, amit mi magunk is szívesen elfogadnánk.

Az ajándék legyen célszerű

Ha valami igazán célszerű ajándékot szeretnénk választani és nagyobba ráfordítható keret, akkor hűtőtáskával is megajándékozhatjuk a kiemelt ügyfeleinket. Amellett, hogy elég nagy a felülete, amin elhelyezhetjük a logónkat, hirdetésünket egész nyáron szem előtt leszünk. Bármire is esik, a választásunk mindig helyezkedjünk a megajándékozott helyébe és mindig csakis olyat adjunk, aminek mi is valóban tudnánk örülni. A minőség is legyen fontos szempont, különben nem fogjuk elérni a célunkat.

Ha olyan kelléket, tárgyat sikerül ajándékként a partnereinek adni, amelyek nem kerülnek a fiók vagy szekrény mélyére akkor sikerült célba érnünk, ráadásul ezzel a kedves gesztussal közelebb kerülhetünk üzleti partnereinkhez.