Farm VIP 2023 szereplők

Farm VIP 2023 szereplők

2023 őszén újra képernyőn lesz a Farm VIP, a TV2 sikeres kalandreality műsora, ahol ismert emberek, sztárok próbálják ki a vidéki életet áram és modern eszközök nélkül. Kik lesznek a Farm VIP 2023 szereplői?

Farm VIP 2023 szereplők

Piros csapat

Polgár Tünde

Polgár Tünde valóságshow-szereplő, újságíró, szerkesztô-riporter, üzletasszony. Ismertsègèt a Viasat 3 által sugárzott Feleségek luxuskivitelben című reality műsor eredményeztette. Azóta sikeres influencer ès Youtuber. A TV2 Masterchef VIP műsorában 2. helyezett lett.

Balogh Edina

Színésznő, volt szépségkirálynő, 2004-2013 között játszotta Nádor Kingát a Barátok közt sorozatban. Szabadidejében festészettel foglalkozik, kiállítása is volt. Sokan Som-Balogh Edinaként ismerhetik, de 2023 őszén bejelentette, hogy házassága Som Krisztiánnal véget ért, elválnak.

Lissák Laura

Lissák Laura a Dancing With The Stars egyik profi táncosa, magyar ranglistagyőztes, többszörös országos bajnok táncos. Az első évad óta szerepel a műsorban, 2023-as évadban T. Danny a partnere. 2023 ősze óta ő a Spíler TV La Liga-mérkőzések háziasszonya.

Paprika Dorina

Győzike állítólagos keresztlánya, szerepelt már a Séfek séfe és a Hal a tortán műsorokban.

Rippel Feri

Artista, testvérével többszörös világrekorderek, Guiness-rekorderek.

Szabó Simon

Színész, rendező, szerepelt például a Drága örökösök, Keresztanyu sorozatokban, a Moszkva tér, Megdönteni Hajnal Tímeát filmekben. A Konyhafőnök VIP-ben a főzési tudományát mutatta meg.

Sánta László

Színész, a Madách Színházban zenés darabokban szokott játzsani. Korábbi feleségével, Széphalmi Juliskával szerepeltek a Nyerő Párosban.

Szabyest

Szabó Szabolcs Achilles, azaz Szabyest magyar énekes, dalszerző, dalszövegíró, producer. Karrierjét a különböző közösségi média oldalakra támaszkodva építette fel, mára már az egyik legismertebb magyar közösségi média szereplővé vált. Kártyavár című slágerdalának köszönhetően vált ismertté 2014-ben. A Dal 2017 című műsor legjobb 30 előadója közé is bekerült.

 

Farm VIP 2023 piros csapat

Sárga csapat

Bíró Ica

Fitneszszakértő, modell, színésznő, énekesnő. 2022-ben Som Lajos életműdíjat kapott. Metal Lady-ként is ismert, 2022. decemberében szerepelt a Hal a tortán műsorban.

Kiss Daniella

Magyarország Szépe Miss World Hungary 2015 nyertese, TV2 Kedvencek őrjárata műsorvezetője.

Ripli Zsuzsi

Modell, színész, szerepelt a Drága örökösök és A mi kis falunk sorozatokban.

Takács Zsuzsika

Zámbó Krisztián barátnője, a a TV2-n futó Édes Élet című valóságshowban vált ismertté.

Rékasi Károly

Színész, híres szerepe Bartha Zsolt a Barátok köztben. 2015-ben motorbalesetet szenvedett, a lábát többször műteni kellett.

Kótai Mihály

Profi ökölvívó, a WBC és a Nemzetközi Boksz Szervezet (IBO) egykori váltósúlyú világbajnoka. Szerepelt a Hazatalálsz sorozatban, és az Exatlon sportrealityben.

Vajda Johnny

Testépítéssel foglalkozó youtuber,

Lakatos Levente

Író, modell, újságíró, műsorvezető. Háromszor választották az év írójának a modern romantika műfajában, és a legsármosabb férfi díjával is büszkélkedhet.

Farm VIP 2023 sárga csapat

Addig olvasd el ezeket:

.