Barátok közt vége – mikor lesz az utolsó rész?

Barátok közt vége

Az RTL még 2020-ban bejelentette, hogy A Barátok közt 23 év után 2021-ben búcsúzik a nézőktől. Meddig tart, mikor lesz vége a Barátok köztnek?

Ekkor lesz a Barátok közt utolsó részeAz RTL bejelentette, hogy 2021. július 17-én szombaton, 20 órakor kerül adásba a Barátok közt utolsó epizódja.

Az RTL Klub ebből az alkalomból már július 1-jétől búcsúkampányt indít, melynek keretében plakátokon idézi fel az elmúlt közel két és fél évtized meghatározó pillanatait a 4-6-os villamos vonalán, „Köszönjük a 23 közös évet!” címmel. A Barátok közt online és social felületein visszatekintések lesznek láthatók, így ismét találkozhat a közönség a legemlékezetesebb jelenetekkel. Újra feltűnnek a régi kedvencek is a közösségi platformokon, ugyanis az egykori szereplők arról vallanak, hogy mit jelentett számukra a Barátok közt. Az esténként jelenleg is látható színészek pedig hosszabban emlékeznek vissza a sorozathoz köthető fontos eseményekre.

Meg lehet vásárolni a Barátok közt kellékeit, jelmezeit

A rajongók biztos örülnek a lehetőségnek, hogy megvásárolhatják a sorozatban látott ikonikus kellékekeket, jelmezeket, díszleteket egy jótékonysági árverésen, ami július 1-én indul a Vatera.hu közreműkődésével. Az aukción befolyó összeget az SOS Gyermekfalvak lakói kapják meg.

További izgalmak várhatók

A hátralévő részekben újabb régen látott ismerősöket üdvözölhet a közönség, akik az RTL szerint még izgalmasabbá teszik a történet befejezését. A sorozat végén lesz, aki végleg elbúcsúzik a Mátyás király tértől, de olyan is lesz, aki épp most tér ide vissza. Szerelmek teljesednek be, és van, aki új lappal indul neki az ismeretlennek. De hogy kire vár a remélt boldog élet, és kire nem, az a Barátok közt utolsó, 10.455-10.456. epizódjaiból derül ki.

Amit még tudni lehet a Barátok közt végéről

Mivel korábban kiszivárgott a Barátok közt befejezése, ezért több lehetséges befejezést forgattak, és csak az utolsó pillanatban fog kiderülni, hogy melyik kerül adásba.Mit szólsz, hogy vége lesz a Barátok köztnek?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...