Ajándékozás anyák napján

anyáknapi ajándékküldés

Kedveskedj anyukádnak, nagymamádnak, keresztanyádnak anyák napján egy ajándékküldéssel!

Az anyák napja az év egyik legszebb ünnepe, öröm az anyukáknak és nagymamáknak, hogy felköszöntik őket. És öröm a gyerekeknek, unokáknak is, hogy megtehetik ezt. A klasszikus anyák napi ajándék kétségkívül a virág, esetleg egy finom édesség, ezek mellett azonban már több alternatívája is van a köszöntésnek, nézzük meg ezeket.

Az anyák napját szinte az egész világon ünneplik, azonban mindenütt más időpontban. Nálunk történetesen május első vasárnapjára esik a jeles ünnep, ami nagyon szerencsés választás, hiszen ekkor kezdenek el nyílni a virágok. Az első friss csokor pedig kié másé is lehetne, mint az anyukáké. Az időpont természetesen nem véletlen, hazánkban az első anyák napját ugyanis a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tartotta 1925-ben, összekötve azt a májusi Mária-tisztelet hagyományaival, melynek kezdete a hónap első vasárnapja.

Anyák napi ajándék ötletek

A virág tehát kézenfekvő választás anyák napjára, emellett azonban anyák napja ajándék is csodálatos meglepetés lehet, főleg úgy, ha ezen a napon nem csak az édesanyánkat, hanem a nagymamánkat, keresztanyánkat is felköszöntjük. Sőt valljuk be, a saját gyermekeink anyukájának, azaz a kedvesünknek is dukál ilyenkor egy szép ajándékot vásárolni, ami nem kötelező, hogy virág legyen. Hiszen édesanya ő is, igaz? A legfontosabb a gesztus, hogy gondoltunk arra, aki már nem csak nő, hanem egyúttal anyuka is.

Anyák napi ajándékcsomag

Az említett virág és csokoládé vagy bonbon mellett nagyon kedves, egyúttal pedig elegáns választás, ha anyák napi ajándékcsomaggal lepjük meg a szeretteinket. Hiszen egy ajándékválogatásban sokféle finomságot el lehet bújtatni, ami megdobogtatja a fiatalabb és idősebb hölgyek szívét is. Lehet az a különleges csokoládé mellett kézműves méz, egy isteni lekvár vagy éppen egy jó ízű málnaszörp. Egy ilyen csomagot összeállítani azonban nem egyszerű, feltéve, ha azt szeretnénk, hogy a külcsín és a belbecs is tökéletes legyen. A meglepetesem.hu ebben segít neked, ráadásul a számodra legszimpatikusabb nőnapi ajándékcsomagot online választhatod ki, az ajándékküldő szolgálat pedig a kért címre és időpontra szállítja azt.

Anyák napi virágcsokor

Ha nem tudsz haza utazni anyák napjára és így személyesen felköszönteni édesanyád vagy a nagymamád az online rendelés tökéletes választás neked. A webshopon ugyanis nem csak különféle ajándékboxok és ajándékválogatások közül választhatsz, de anyák napi virág rendelésére is ugyanúgy van lehetőség. Az ajándékküldő szolgálatunk számos gyönyörű csokrot kínál neked, kezdve a szolidabb, de kedves megoldásoktól egészen a komplett virágkölteményekig. Sőt egy kis odafigyeléssel azt is el tudod dönteni, hogy melyik anyák napi virág passzol inkább az édesanyádoz, az idősebb nagymamádhoz vagy éppen a feleségedhez, akinek persze a romantikusabb összeállításokat ajánljuk.