A legjobb nyerőgépek, amelyeket muszáj kipróbálnod online

online nyerőgépek

Most szeretnénk bemutatni pár olyan online nyerőgépet, amiket ha nem még nem tetted, akkor feltétlen ki kell próbálnod online. Ezek már teljesen eltérnek a korábbi kocsmai nyerőgépektől. Némelyik, elképszető 117.000 nyerővonallal rendelkezik. A másik esetében pedig azonnal indulhat a bónusz játék. Nézzük is meg ezeket a nagyszerű nyerőgépeket.

Régebben a betiltásuk előtt, szinte bármelyik kocsmában találkozhattunk nyerőgépekkel. Csillogó, villogó fényes dobozok, amelyek teljesen elvarázsolták az embereket. Lecsúszott pár pohár sör és máris indulhatott kaland. Legtöbben az úgynevezett kockás nyerőgépeket kedvelték. Ilyenekre gondolunk, mint a Super vagy a Multi Dice nyerőgépek. Bár már ezek is elérhetőek az interneten, de mi most ettől függetlenül szeretnénk bemutatni pár igazán szórakoztató új online nyerőgépet. Ezekről tudni kell, hogy nagyban eltérnek a kocsmai társaiktól. Egyrészt, az online nyerőgépekkel bárhol és bármikor játszhatunk, egyszerűen a zsebünkben hordhatjuk őket. Másrészt, ezeket folyamatosan fejlesztik, hogy minél szórakoztatóbbak legyenek. Most nézzük is meg melyek a legnépszerűbb nyerőgépek az OnlineNyerogepek.hu honlapon.

Megaways nyerőgépek 117.000 nyerővonallal

Aki még nem játszott Megaways nyerőgéppel, annak elsőre kissé furcsa lehet a 117.000 nyerővonal. Ugye a fentebb már említett kockás nyerőgépek csupán 3 tárcsával és 5 nyerővonallal rendelkeznek. Ezeken a játékokon pedig egyetlen pörgetéssel, akár ennek a többszöröse is elérhető. Ráadásul éppen ezért a maximum nyeremény is nagyban eltér a megszokottól. A Megaways nyerőgépeken, ugyanis a főnyeremény a megtett tét 50.000X-ét is elérheti. Népszerű Megaways nyerőgép, például a Legyen Ön is milliomos kvízjáték mintájára készült Who Wants To Be A Millionaire Megaways. Próbáljunk meg minimum három Scatter szimbólumot kipörgetni ezen a játékon, és máris kezdetét veszi a bónusz.

Megvásárolható bónusz a Buy Feature nyerőgépeken

Régen nagyon szerencsésnek kellett lenni, hogy egyetlen pörgetéssel azonnal induljon a bónusz játék. Ennek vége! A Buy Feature nyerőgépeken mostantól meg is lehet vásárolni a bónuszt. Ezért csupán annyi a feladatunk, hogy rákattintunk a „ bónusz vásárlása „ gombra, kifizetjük ennek az ellenértékét és azonnal indul. Nem kell percekig küzdeni a bónuszért. Népszerű Buy Feature nyerőgép, többek között a Dead or Alive 2 és a Book of Gods nyerőgép is. Mindegyik elérhető és teljesen ingyenesen kipróbálható a több mint 1600 nyerőgép között az onlinenyerogepek.hu honlapon.