7 legjobb poén A nagy pénzrablás sorozatban

7 legjobb poén a nagy pénzrablás sorozatban

Bár A nagy pénzrablás (La Casa De Papel / Money Heist) sorozat elsősorban nem vígjáték, de a humornak mégis fontos szerep jut benne. A forgatókönyvírók a legfeszültebb pillanatokat nagyon jól oldották vicces mondatokkal, jelenetekkel. Ezezk közül válogattuk ki a 7 legjobbat.

7 legjobb poén A nagy pénzrablás sorozatban

7 Túszok minimálbére

A Pénzverde kirablása során a rablók a túszokat a maguk oldalára szeretnék állítani, ezért pénzt ajánlanak a támogatásukért.

Mivel sok túsz van, így egyszerre több bandatag is beszél velük, és Berlin az, aki legviccesebb módon közli a hírt a túszokkal:

Mennyi lehet egy túsz minimálbére? Én 1 millió euróra gondoltam, tisztán, adók nélkül.

Ki tudna ellenállni egy ilyen minimálbérnek? 🙂

6. A hónap legjobb túsza

A túszok nem csak minimálbért kapnak a Pénzverdében, de ahogy a nagy sikeres cégeknél szokás, kiválasztják a hónap legjobb dolgozóját, pontosabban túszát.

Nairobi így szól:

Torres úr tudja, hogy mi maga? Maga kurvára a hónap legjobb túsza!

5. Ibiza

Nairobi nagyon boldog, mikor a Professzor beleegyezik, hogy Nairobi gyerekének biológiai apja legyen. Tokyóval közösen örömmel mesélik Lisszabonnak és Stokcholmnak, hogy Nairobinak majd gyereke lesz, akit Ibizának fognak hívni. Lisszabon, a Professzor barátnője, aki semmit nem tud arról, hogy a párja lenne Nairobi gyerekének apja, naívan mondja Nairobinak,  hogy „nem is tudtam, hogy van udvarlód!”

4. Milyen ruhát visel?

A túsztárgyalókat valószínű sok mindenre felkészítik, hogy mit csináljanak, ha a túszejtő agresszív lesz, követelzőik, fenyegetőzik, de arra még a legfelkészültebbek sem számítanak, hogy a túszejtő azt akarja megtudni, hogy milyen ruhát visel a túsztárgyaló.

Ez egy váratlan és vicces momentum volt, ami többször visszaköszönt az 5 évad során, még Tamayo ezredes és Alicia Sierra is emlegették.

3. Telefonközpont túszejtőknek

Alicia Sierra olyan sokat telefonált a Professzorral, hogy úgy érezte már megérné egy automatikus menürendszert is beépíteni:

Tárgyaláshoz nyomja meg az 1-es gombot, ha feladná magát 2-es gomb, ha az érdekli, hogy mi van rajtam, az #.

2. A Professzor táncol

A Professzor mindig nagyon megfontoltan viselkedett, aki mindent előre megtervez, átgondol. Éppen ezért volt vicces, mikor úgy gondolta, hogy ő is kirúg a hámból, iszik, cigarettázik és táncra perdül.

 

1. Lisszabon papírhajót hajtogat

Miután Lisszabon otthagyta a rendőrséget és átállt a rablókhoz, érthető módon ideges volt, mikor elkezdték az akciót. Mivel a Professzor origami hajtogatással szokta levezetni a stresszt, gondolta ő is kipróbálja ezt a módszert, de mivel nem értett az origamihoz, így jobb híján egy papírhajót hajtogatott. 🙂

Lisszabon papírhajót hajtogat

Olvasd el ezeket is:

.