4 jármű, amivel bebarangolhatjuk a várost

elektromos roller

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy csak azért nem ment el várost nézni, amikor valahol nyaralt, mert egész egyszerűen nem volt kedve gyalogolni. Szerencsére ma már többféle eszközt, közlekedési járművet is igénybe vehetünk, ha nem szeretnénk arról a tudásanyagról lemondani, amit egy városnézés nyújthat nekünk. Mutatunk is 4 olyan eszközt, amelyet igénybe vehetünk, kölcsönözhetünk, ha a városnézés is az úti célunk között szerepel.

Kerékpár és elektromos kerékpár

A városnézés egyik legegyszerűbb és talán legbiztonságosabb módja, a kerékpározás, hiszen biciklizni majdnem mindenki tud. Kerékpárt már minden nagyobb városban lehet kölcsönözni. Le is lakatolhatjuk, ha néha betérnénk egy múzeumba, vagy innánk egy hűsítő italt egy büfében vagy étteremben. Ha még ennyi mozgást is soknak találunk, akkor bérelhetünk elektromos kerékpárt is, így alaposabban körbejárhatjuk a várost, mindezt úgy, hogy nem kerül semmilyen erőfeszítésünkbe.

Elektromos roller

El lehet mondani, hogy a legújabb trend az elektromos roller, amelyet e-rollernek is neveznek. Az elektromos rollerben egy beépített elektromos motor található. A könnyebb fajta elektromos roller, akár 25 és 32 km/órás sebességgel is közlekedhet, a nagyobb teljesítményűek pedig, gyakran 35 km/óra felett is képesek haladni. A felfújható gumik pedig a biztonságos közlekedést teszik lehetővé, ha az elektromos roller mellett döntünk.

Az elektromos gördeszkák

Ha nem szeretnénk lemondani a gyaloglás örömeiről, azonban szükségünk van egy mankóra, akkor az elektromos gördeszka is kitűnő választás. Igaz, hogy a használatához több gyakorlásra van szükség, mint egy kerékpár esetében, azonban, ha gyakorlott deszkásak vagyunk, bátran dönthetünk emellett a közlekedési eszköz mellett is. Az e-roller előnye a kis mérete és a kis súlya, ami megkönnyíti a hordozhatóságot.

Elektromos robogó

Az elektromos robogó egy másik alternatívája lehet a városnézésnek. Az elektromos robogók gyorsabban haladnak, mint a kerékpárok. Ez a közlekedési eszköz akkor lehet hasznos, ha konkrét céljaink vannak egy városban, vagy csak nagyon kevés időnk van az adott város nevezettségeit feltérképezni.