Konyhafőnök VIP 2022 versenyzők

konyhafonok vip 2022 versenyzők

2022 őszi szezonban az RTL Klub műsorra tűzi a Konyhafőnök VIP következő évadát. Kik versenyeznek a Konyhafőnök VIP 2022-ben? Ismerd meg a kék és piros csapatot, azaz Sárközi Ákos, és Rácz Jenő séf versenyzőit!

Konyhafőnök VIP 2022 versenyzők

Ezek a celebek mérik össze tudásukat a konyhában 2022-ben.

Járai Máté

Jászai Mari-díjas színész, a Kecskeméti Katona József Színház tagja. Szerepelt többek között a 200 első randi és A mi kis falunk sorozatokban. Az RTL-en futó Reggeli műsor egyik műsorvezetője. Szerepelt a Survirvorban és a Nyerő Párosban, ahol együtt versenyzett Rácz Jenővel, A konyhafőnök műsor egyik séfjével. Több konfliktusuk is volt a műsorban, és azóta is, például 2022-ben mikor Rácz Jenő a Reggeli műsor vendége volt, kérte, hogy ne Járai Máté legyen a kérdező.

Tokár Tamás

Tokár Tomi műsorvezető, vlogger, szerkesztő. A Fókusz műsorvezetője, feleségével 2018-ban szerepeltek a Nyerő Párosban, ahol harmadikok lettek.

Pirner Alma

Rúdtánc-fitness oktató, rúdtánc-világbajnok és előadóművész. Imád főzni, de csak a 7 éves kisfia születése után vetette bele magát igazán a gasztronómiába. Odavan a fine dining ételekért, ráadásul maximalista, úgyhogy szeretné megnyerni a versenyt.

Filipánics Bálint

Profi focistából az Éjjel-Nappal Budapest egyik színésze lett, itt ismerhette meg a közönség. Ezután a ValóVilág powered by Big Brother 10. évadában is mérettette magát, majd tavaly a Survivorben is kipróbálta magát Mardollal együtt, ahol a verseny feléig jutott. Az élet minden területén, így a konyhában is igyekszik a legjobb lenni, rengeteget gyakorolt, hogy kötényt szerezhessen.

Elek Péter

Humorista, a Dumaszínház oszlopos tagja. Sokat edz és imád enni. A főzésben nincs akkora rutinja, mint a poéngyártásban, viszont szereti kipróbálni a komfortzónáján kívül eső dolgokat, ezért úgy döntött, benevez a versenybe.

Kármán Odett

Odett és Kamarás Norbi egy párt alkotnak, még az Éjjel-Nappal Budapest forgatásai alatt szerettek egymásba. Versenyeztek a Nyerő Párosban, de jelenleg az X-Faktor háttérműsorát vezetik. Odettet nagymamája tanította meg főzni, otthon ő a főnök a konyhában, de most a Konyhafőnökben Norbi is bizonyíthat, hiszen egymás ellenfelei lesznek.

Osváth Zsolt

Online tartalomgyártó és étteremtulajdonos, aki kommentvideóival a social médiában több mint 60 ezres követőtáborra tett szert, és az egyik legélesebb nyelvű kritikusa a celebvilágnak. Az éttermében street food fogásokat készít a csapatával, és az a terve, hogy pár év alatt beleírja magát a vendéglátás történelmébe.

Pintér Adrienn

Az egykori műsorvezető most költözött haza Németországból, ahol 16 éves ikerfiaival, férjével és 15 hónapos közös kisfiukkal éltek. Rendszeresen főz rájuk, úgyhogy őket akarja lenyűgözni azzal, hogy kötényt szerez magának a Konyhafőnökben.

Élő Marci

DJ és zenei producer, az Irie Maffia zenekar alapító tagja, ahol feleségével, a ghánai származású Szena Dagaduval zenélnek együtt. Otthon ő főz a családra, és nagy álma, hogy egyszer egy lakáséttermet nyisson a saját afrikai-magyar fúziós receptjeivel.

Bogdányi Titanilla

A színésznő rengeteget szinkronizál, így egy ország ismerhette meg a hangját a Vad angyal hangjaként, de ő szinkronizálta Anne Hathawayt is a Neveletlen hercegnőben. 16 éves lányát neveli és imád rá főzni, úgyhogy neki szeretné bebizonyítani, hogy minden álom teljesülhet, ha az ember sokat dolgozik érte.

Geszler Dorottya

Egykori szépségkirálynő, modell, műsorvezető. Jelenleg jógaoktatóként tevékenykedik, 27 éve vegetáriánus, úgyhogy a verseny igazi kihívás lesz neki, mert imádja feszegetni a határait.

Brindzik Zsolt

Zsoltot a Házasodna a gazda című társkereső műsorban ismerhette meg a nagyközönség, de utána benevezett a Survivorbe is, hogy tesztelje a saját határait. Manapság elég sok időt tölt a konyhában és a versenybe is azért érkezett, hogy minél többet tanuljon, mert az álma egy saját étterem Kambodzsában.

Bellus István

Humorista, a Showder Klub és a Dumaszínház oszlopos tagja. Miskolcon él feleségével és lányával. Igazi hobbiszakács, nagyon el tud merülni a konyhában és szeretné is a tudását profi szintre emelni, úgyhogy minden álma egy kötény a séfektől.

Kiss Virág

Testépítő és fitness modell, aki 2013-ban és 2016-ban első lett bikini fitness kategóriában egy Európa bajnokságon, 2012-ben pedig világkupát is nyert. A versenyzés a vérében van, és azt mondja, kitartásban is verhetetlen, főzni pedig nagyon szeret a családjára is, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy eljön kötényt szerezni.

Rubint Rella

Influencer, fitness modell, Rubint Réka unokahúga. Szerepelt az Álarcos énekesben és saját edzős videókat is publikál. Szeret főzni, de szakács édesapja nem sokat dicséri a főzőtudását, így leginkább neki akar bizonyítani azzal, hogy megnyeri a versenyt.

Hajmásy Péter

Nádai Anikó párja, aki boldog apuka, ugyanis júliusban megszületett közös kisfiuk, Alex. Hagyma azt mondja, mostanság próbál a konyhában is besegíteni Anikónak és a versenybe is a fődíjért jött, ami jól jön majd a családi kasszában.

Xantus Barbara

Színésznő-énekesnő, aki a 90-es években a Familia Kft.-ből lett ismert. Igazi maximalista, ha egy feladatot kap, azt mindig hibátlanul akarja teljesíteni. A Konyhafőnök Juniorban Balázs fia is szerepelt 2017-ben, úgyhogy úgy érezte, most rajta a sor.

Mardoll

Amerikában született és ott is nőtt fel, de édesanyja magyar, úgyhogy Magyarországra költözött vele. Az X-Faktor jubileumi évadában Gáspár Laci csapatában az élő adásig jutott, ahol extravagáns produkciókkal mutatkozott be a nézőknek.  2021-ben a Survirvorban is szerepelt. Bár kevesen tudják róla, nagyon sokat jelent neki a főzés, úgyhogy nyerni jött.

Szinetár Dóra

A Jászai Mari-díjas színésznő napi szinten főz a családra, ráadásul ő maga speciális étrendet követ: vegetáriánus, és évek óta tej, liszt- és cukormentesen étkezik. Nem szereti a versenyhelyzeteket, mert nagyon izgulós típus, főzni viszont imád, ezért úgy döntött, a Konyhafőnökben megpróbálja átlépni a saját korlátait.

Kamarás Norbi

Norbi és Kármán Odett egy párt alkotnak, még az Éjjel-Nappal Budapest forgatásai alatt szerettek egymásba. Versenyeztek a Nyerő Párosban, de jelenleg az X-Faktor háttérműsorát vezetik. Odettet nagymamája tanította meg főzni, otthon ő a főnök a konyhában, de most a Konyhafőnökben Norbi is bizonyíthat, hiszen egymás ellenfelei lesznek.

Badár Sándor

A Karinthy-gyűrűs színész, humorista, a Showder Klub oszlopos tagja, a szabadtéri főzőcskézést imádja, de az elmúlt években elég sok időt töltött a konyhában is, ráadásul Fördős Zé receptjei alapján kezdett el komolyabban főzni.

Ódor Kristóf

A Keresztanyuban ő játssza Szikász Ottó sárkányrepülő oktató szerepét, de pár epizód erejéig a Drága örökösökben is feltűnt. Budapesten él agglekényként, 3 évvel ezelőtt kezdett el komolyabban főzni.

Kollányi Zsuzsi

Az énekesnőt Majka háttérénekeseként ismerhette meg az ország, évekig turnéztak együtt, és tízezrek előtt léptek fel szerte az országban. Édesanyaként ma már három kisfiát neveli: az ikrei 4 évesek, a legkisebb pedig kettő, úgyhogy otthon ő főz a családra. Bár vegetáriánus, azért dolgozik hússal is, és mivel nem szeret veszíteni, nyerni jött a versenybe.

Somfai Péter
Párbajtőr olimpikon, világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok sportoló, aki ma már edzőként adja tovább a tudását. Imád főzni a felesége, Kriszti és három lánya, Eper, Málna és Bodza legnagyobb örömére. Vérbeli sportolóként lételeme a verseny, úgyhogy ide a konyhafőnökbe is győzni jön.

Kardos Eszter

A színésznőt 15 éve a Barátok közt című napi sorozatban ismerhetett meg az ország. Boldog családanyaként 4 és másfél éves kisgyermekére rendszeresen főz, ráadásul igazi rajongója a Konyhafőnöknek.

Dobos Evelin

A színésznőt a nézők több filmszerep mellett étteremvezetőként láthattak a Séf meg a többiek című sorozatban, és a Keresztanyuban is oszlopos tagja a színészgárdának. Óriási Konyhafőnök rajongó, úgyhogy egy álma vált valóra azzal, hogy végre itt lehet.

Takács Zsuzsika

Influenszer, Zámbó Krisztián kedvese, korábban láthattuk őket együtt a Nyerő Párosban is. A közelmúltban egy viharos szakítást követően egy időre különváltak útjaik, de mára újra egy párt alkotnak. Zsuzsika célja, hogy túlszárnyalja párját, hiszen Krisztián korábban Rácz Jenő csapatában az elődöntő közepéig jutott.

Kustánczi Lia

Egykori playmate és modell, aki ma már DJ-ként dolgozik. Imád főzni, és nagy álma, hogy a családjával Thaiföldre költözzön és ott nyisson magának egy kis vendéglátóhelyet, úgyhogy ennek érdekében elkezdett profi szinten főzni tanulni.

Ripli Zsuzsi

Ex-modell, A mi kis falunk és a Drága örökösök színésznője. Nemrég jógaoktató lett, és bár mindenki egy kedves, nyugodt emberként ismeri, elmondása szerint versenyhelyzetben igazi őrmesterré válik. Nagyon szeret főzni, úgyhogy vágyik az elismerésre, főleg a séfektől.

Fésűs Nelly

Nelly színésznő, az Operett Színház tagja. Férjével, Vajtó Lajossal ők is versenyezte a Nyerő Párosban, ahol kiderült, hogy Lajosnak komoly elvárásai vannak a feleségével szemben. Két gyermekes anyukaként Nelly rendszeresen főz, de férjétől sokszor hallja, hogy nem egy konyhatündér, így leginkább neki akar bizonyítani.

Tihanyi-Tóth Csaba

A színész 23 éven át játszotta Novák Laci szerepét a Barátok közt-ben. Feleségével van egy 10 éves kisfiúk, és bár Csaba szeret főzni, otthon inkább a felesége tüsténkedik a konyhában, úgyhogy őt szeretné lenyűgözni azzal, hogy kötényt szerez a Konyhafőnökben.

Nagy Zsolt

A színész számos magyar filmben játszott már, legutóbb a Mellékhatás című sorozat főgonoszaként láthatta a közönség. Feleségével öt gyermeket nevelnek, és bár imádja a hasát és az édesanyja főztjét, ő maga csak pár éve kezdett komolyabban főzni.

Patai Anna

Annát 11 éves korában a Megasztárban ismerte meg az ország. Az elmúlt 12 évben megnyert Japánban egy nemzetközi énekversenyt és megtanult főzni is, amit nagyon szeret. A szüleit akarja büszkévé tenni azzal, hogy győztes lesz a Konyhafőnökben is.

Nagy Viktor

Olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok válogatott vízilabdázó. Tavaly vonult vissza, most saját vállalkozásait vezeti. Feleségével 10 éves kislányukat és 12 éves kisfiukat nevelik, és bár kevesen tudják róla, nagyon szeret főzni.

Kálid Artúr

Színész, szinkronszínész, akit legtöbben Will Smith magyarhangjaként ismerhetnek. Láthattuk a Barátok köztben, és a Tanár című sorozatban is. Mindig is érdekelte a gasztronómia, sokat főz otthon, ezért döntött úgy, hogy benevez a versenybe.

Kéri Kitty

Kitty a színészet mellett szinkronizál, művésztanárként dolgozik, illetve a balatonfüredi Kisfaludy Színház színigazgatója is. Sokat főz otthon, így aztán mindenáron szeretné megnyerni a versenyt.

Addig olvasd el ezeket:

.