Konyhafőnök versenyzői 2021

konyhafőnök versenyzők 2021

Kik versenyeznek a Konyhafőnök 8. évadában 2021-ben, a Zé közbeszól című évadban? Ismerd meg a kék és piros csapatot, azaz Sárközi Ákos, és Rácz Jenő séf versenyzőit!

Konyhafőnök versenyzői 2021

Kék csapat – Sárközi Ákos versenyzőiGresa Szonja

A 25 éves légiutaskísérő a rengeteg utazás miatt kezdett el magára, majd később a férjére is főzni, aki imád enni. A felkészülés alatt jött rá, hogy igazán megszerette a gasztronómiát. Az előválogatóra egy tipikus repülős ételt hozott, ráadásul kétféle tálalással is készült. Noha, nagyon kicentizte a munkát – utolsó pillanatos leszállással és egy elégetett kendővel – a zsűri bizalmat szavazott neki. Két igent gyűjtött be.

Szeghalmi Orsolya

Orsi az előző évadban a középdöntő kapujában esett ki a versenyből, ahol Sárközi Ákos csapatában próbált meg bizonyítani. Az idei előválogatón visszatért, hogy bebizonyíthassa: már nem omlik össze a kihívások súlya alatt, felkészült a küzdelemre. Ennek ellenére az utolsó pár percben újra kitört körülötte a káosz. A séfek újra csalódtak benne, azonban egykori mentorának megesett a szíve a könnyeivel küszködő Orsin és Zével megszavaztak neki egy újabb esélyt.

Soós Márió

Máriónak a főzés a legfőbb hobbija, ráadásul szerelme az állandó kóstolója, aki a versenyre is elkísérte. Azonkívül, hogy egy pácolt szarvasgerinccel a zsűri három igenjére hajtott, azt is elhatározta, hogy megszerzi a negyedik igent is. Továbbjutása után azonnal féltérdre ereszkedett és megkérte barátnője kezét.

Bóza Roland

Roland nem akármilyen megfontolásból jelentkezett a versenybe: célja, hogy megváltoztassa eddigi életét. A múltját maga mögött hagyva jelentkezett a Konyhafőnökbe, hogy bebizonyíthassa magának és szeretteinek, hogy rátermett a konyha pult mögött is. Egy, a kisfiának tett ígérettel indult el otthonról, hogy kötényt fog szerezni, amit be is teljesített.

Czutor-Kilián Zsanett

Zsanett termékmenedzserként dolgozik, akit a nézők már ismerhetnek a Nyerő Párosból, valamint az Életünk történetéből is, hiszen ő Czutor Zoltán felesége. Egy különleges, csirkebőr krémlevessel készült a zsűrinek, amit szerelme álmodott meg neki. Zolival nagy álmuk, hogy egy bisztrót nyithassanak a belvárosban, ezért is szeretett volna mindenképpen kötényt kapni. Az étele annyira tetszett Ákosnak, hogy le is fotózta magának. Végül nemcsak a kék csapat mentora szavazott neki igent, hanem Jenő és Zé is.Kis Norbert Ádám

Norbitól nem áll messze a főzés, hiszen hat éve foglalkozik gasztronómiai dokumentumfilmek forgatásával. Most a Konyhafőnökben szeretné megmutatni rátermettségét és azt, hogy a kamera előtt is legalább akkora sikereket tud elérni, mint a kamera másik oldalán.

Gosztonyi-Czetli Kata

Kata nagy álma, hogy a Konyhafőnök fődíjából nyithasson egy tésztázót. Tehetségével lenyűgözte a zsűrit az előválogatón és mind három igent bezsebelte a köténnyel együtt.

Pongráczné Győri Boglárka

Az evangélikus lelkész legfőbb célja az volt, hogy ledönthesse a hivatásával kapcsolatos sztereotípiákat. Ráadásul olyan étellel készült, aminek minden eleme kapcsolódott a Bibliához. Tálalás közben ugyan elcsacsogta az időt a zsűrivel, mégis sikerült befejeznie a bárányt és minden igent begyűjtött.

Sefcsik Csaba

A lufikészítő egy vérbeli Konyhafőnök-rajongó, akinek minden vágya az volt, hogy egyszer megmutathassa tudását a séfeknek. Nagy álma vált valóra, mikor a válogatón bekerülhetett Zé csapatábaBékei Norbert

A 26 éves szombathelyi versenyző rajong az amerikai futballért és a főzésért. 19 éves kora óta magára főz, így rengeteg tapasztalatot szerzett már a konyhában az évek során. Kétségtelen, hogy csapattársai imádják a főztjeit. A kérdés már csak az, hogy ételével a séfek ízlelőbimbóit is legalább annyira elkápráztatja-e.

Kernya Gergely

Gergő egy „örök klasszikussal” készült: borzgerinccel és egy kis humor bonbonnal lepte meg a zsűrit. A titkot végül elárulta a séfeknek: egy sertés „legvégét” készítette el nekik. Jenő nagy nehezen, egy kis győzködés árán vállalta csak be az ételét, végül a zsűri értékelte a játékosságát és a határtalan fantáziáját: kötényt kapott.

Piros csapat – Rácz Jenő versenyzői

Bartha-Darabos Ivett

Ivett a válogató előtt ígéretet tett kislányának, hogy köténnyel tér haza. Az anyuka egy igazi ausztrál finomsággal, sült kenguru hússal készült a séfek lenyűgözésére. Az első főzése bár nem úgy sikerült, ahogy tervezte, viszont elegendő volt ahhoz, hogy kiérdemelje a séfek bizalmát és beteljesítse lányának tett ígéretét.

Borlai Gerzson

Gerzson hobbijai közé tartozik a sportolás, szörfölés és természetesen a főzés is. A 32 éves személyiedző életében nem újdonság a versengés, hiszen számos sportban is kipróbálta már magát. Kedvenc gasztronómiai élménye a fine dining, így az előválogatóban is egy ilyen tányérral szerezte meg a kötényt.Li Mengyi

A pekingi származású versenyző számára a részvétel a legfontosabb és úgy gondolja, hogy új technikákat sajátíthat el a két Michelin-csillagos séftől. Mengyi előválogatón készített étele annyira ízlett Ákos séfnek, hogy a kóstolás után magával is vitte az egész tányért. Ezek után nem volt kérdés, hogy Mengyinek ott a helye a legjobbak között.

Li Mengyi hány éves?

Petróczi Gábor

Elmondása szerint egy igazi hullámvasútként élte meg az előválogatót. A kezdetekben meggyűlt a baja a krokodil steakkel, de Sárközi Ákos így is bizalmat szavazott neki.

Sulák Martina

Fiatal kora ellenére Martina belevaló és magabiztos nő, aki azért érkezett a versenybe, hogy bebizonyítsa, szépségkirálynő létére helyén van az esze és helyt tud állni a konyhában.

Zahorán Csaba

A békéscsabai rocker basszusgitározás, és éneklés mellett a főzés szerelmese is. Bevallása szerint a street food világa közelebb áll hozzá, és azon belül is az extrém ízekért rajong. Az örök elégedetlen és brutálisan maximalista versenyző egy különleges hamburgerrel nyerte el a séfek bizalmát.

Tremmel Laci

Bár az előválogatón Laci nem győzte meg a séfeket a sült békájával, Zé bizalmat szavazott neki és megkapta a sárga kötényt. A soron következő fordulókban pedig Jenő séf látta meg benne a potenciált és így került az Ő szárnyai alá.Szűcs Norbert

Norbi Szegedről érkezett A Konyhafőnök versenyébe és gyerekkora óta segíti anyukáját a konyhában. Nehéz gyerekkora, és az intézetben töltött évei ellenére jókedve és motivációja megrendíthetetlen. Legnagyobb álma, hogy megnyerje a versenyt és a nyereményből nyithasson egy saját éttermet. A zsűri először nem szavazott neki bizalmat, végül Zé mégis visszahívta a könnyes versenyzőt az ajtóból.

Vári Virág

Virág nem akármilyen módon mutatkozott be a műsorban. A zsűrinek szánt rap előadása mellett a főztje is megnyerőnek bizonyult. Bár Virág gnocchija hideg volt, a tányérra került steakje egészen a kötényszerzésig juttatta el a versenyzőt.

Hutton Márta

Márta hatalmas népszerűségnek örvendett már az előválogató alatt. Miután elmesélt egy régi, randevús történetet Rácz Jenővel, egyből meggyőzte a zsűrit rátermettségéről. Az általa elkészített étel tálalása után pedig nemcsak rámenőségét, de főzési tehetségét is elismerték.

Wendy Perez

Wendy egyenesen Kubából érkezett A Konyhafőnök versenyébe. Elmondása szerint, bár a hazai ízek kedvelője, rajong a magyar ételekért is. Az előválogatón készített kubai töltött paprikájával és közvetlen stílusával belopta magát a séfek és a nézők szívébe.

Melyik csapatnak szurkolsz?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...