Drágám, add az életed! 2022 szereplők

drágám add az életed 2022 szereplők

Vadonatúj évaddal, új feladatokkal  és új műsorvezetőkkel tér vissza a képernyőre a TV2 páros vetélkedője! Ismerd meg a Drágám, add az életed! 2022 szereplőit!

Drágám, add az életed! 2022 szereplők

Mikor kezdődik a Drágám add az életed 2022?

Bódi Csabi és Bódi Gina

Bódi Csabi zenész, Bódi Guszti fia.

Gáspár Győző és Gáspár Bea

Gáspár Győző showman, a Romantic együttes frontembere volt. Feleségével együtt szerepeltek a Győzike Showban és az Édes élet műsorokban. Gáspár Bea egyedül szerepelt a Szombat esti láz és Konyhafőnök VIP műsorokban, amit megnyert. Bea konyhája néven osztja meg receptjeit a Facebookon és Youtube-on.

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha

Krényi Miklós Máté Junior Prima díjas magyar színész, a Budapesti Operettszínház tagja.

Visváder Tamás és Palácsik Lilla

Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla, 2018-ban kötöttek házasságot és 2020-ban született meg első gyermekük Noah.  Több TV-s szereplésben vettek részt, a TV2 legbátrabb páros című műsorában  3. helyezettek lettek. Tamás 2020-ban az RTL Klub a Konyhafőnök című műsorában döntős volt. 2020-ban Visváder Tamás és Palácsik Lilla elindította közös Youtube csatornájukat, a PALÁDER csatornát.

Kökény Attila és Kökény Aranka

Kökény Attila énekes, a Megasztárban tűnt fel, ott a második helyezett lett Tolvai Reni mögött, és a legjobb férfi versenyző. Szerepelt például az Álarcos énekes és Sztárban sztár műsorokban, 2021-22-ben már zsűri volt a Sztárban sztárban.

Heatlie Dávid és felesége, Dóri

Magyar dobos, énekes, zeneszerző. Édesanyja Csepregi Éva, a legendás Neoton Família énekese. A Dal 2019-be bejutott a La Mama Hotel dalával. Dávid szerepelt a Farm VIP 2021-ben.

Voksán Virág és Valentényi Laci

Voksán Virág magyar fotómodell, lemezlovas. 2007 óta DJ Flower néven lemezlovasként játszik itthon és külföldön. 2008-ban szerepelt A sztárok a fejükre estek című valóságshowban, ahol 6. lett.

Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamel influenszer, több cég reklámarca volt, műsorvezetőként szerepelt az Éden Éjjel műsorban és versenyzett a Konyhafőnök VIP 5. évadában. Saját ruhamárkája van. Párja Tóth Bence labdarúgó.

Jolly és Szuperák Barbara

Tarcsi Zoltán, művésznevén Jolly, énekes, zeneszerző és műsorvezető, olyan zenészekkel duettezett, mint Kis Grófo. Zongoristaként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán. Az éneklést iskola nélkül saját maga módján sajátította el. 2017-ben Hódi Pamelával szerepeltek A Nagy Duettben. Párja Szuperák Barbi,  Instagram oldala szerint divatmodellként tevékenykedik. Mindketten szerepeltek a Farm VIP 2022-ben.

Kandász Andi és Borszéki Ferenc

Kandász Andi televíziós műsorvezető, író, médiaszakember, főszerkesztő, producer, szociológus. Dolgozott a Mokka, Kandász Travel, Kandász Mamik műsorokban, szerepelt az Ázsia Expressben. Férje, Borszéki Ferenc geológus, rendező-operatőr, Everestmászó.

Henry Kettner és Kiss Rebeka

Henry Kettner, 24 éves magyar influencer, vlogger, blogger, programozó. 2015-ben indította Youtube csatornáját, ma már több, mint 200 ezer követője van Youtube-on és Instagramon is. Több díjra is jelölték már, például a Telekom Videósgálán, jelölték a PlayBoy Men of The Year kategóriájában is. Szerepelt a Viasat Celebcella és a TV2 Farm VIP műsoraiban.

Varga Viktor és Zsembera Liliána

Varga Viktor énekes, a Csillag születik műsorban tűnt fel, szerepelt a Sztárban sztár c. műsorban és az Édes Élet realityben, 2021-ben a Totem kalandrealityben láthatták a nézők. Párja, Zsembera Liliána színész.

Kótai Misi és Kótai Kriszta

Kótai Mihály visszavonult magyar profi ökölvívó, a WBC és a Nemzetközi Boksz Szervezet (IBO) egykori váltósúlyú világbajnoka. Szerepelt az Exatlon Hungary 2. évadában a Bajnok csapatban. Felesége jégtáncos volt, két lányuk van.

Solti Ádám és Solti Berni

Solti Ádám zenész, színész. A közönség az X-Faktorban ismerte meg, ahol a Non Stop nevű formációval léptek fel. Később a Barátok köztben ő alakította Bokros Ádámot. Párjával szerepeltek a Nyerő páros 2. évadában.

Cooky és Szécsi Debóra

Cooky műsorvezető, lemezlovas, pilóta. Feleségével legutóbb a Dancing With The Stars 2021-ben szerepeltek.

Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki

Kiss Péter Balázs színész, szerepelt a Barátok közt, A mi kis falunk, Doktor Balaton, Jóban Rosszban sorozatokban. Kulcsár Viki színésznő, 2021-től a József Attila Színház tagja.