Cristiano Ronaldo Coca Cola reklámban

Cristiano Ronaldo Coca Cola reklám

Cristiano Ronaldo már az előtt magára vonta a figyelmet, hogy először pályára lépett volna a Foci EB-n, ugyanis a meccset megelőző sajtótájékoztatón elrakta az asztalról a szponzorok termékét, a kólás üvegeket, majd hozzátette, hogy igyatok vizet.

Azóta az egész világ erről beszél, és lassan az emberek már jobban várják a sajtótájékoztatókat, mint a meccseket, mert azóta többször előfordult, hogy a focisták a kólás vagy sörös üvegeket lepakolták az asztalról.

Köztudott, hogy Cristiano Ronaldo nagyon nagy figyelmet fordít nem csak az edzésekre, hanem a táplálkozásra is, és érthető, ha egy élsportoló étrendjébe nem fér bele a sok cukrot tartalmazó kóla. De annyiból mégis érdekes ez a megmozdulása, mert korábban ő maga is szerepelt Coca Cola reklámban. Erre szokták mondani, hogy van az a pénz, amiért az embernek korpás lesz a haja.

Cristiano Ronaldo Coca Cola reklámban

Nem újdonság, hogy focisták reklámozzák a kólát, hiszen Ronaldo nagy riválisa, Lionel Messi a Pepsi arca. Akkor hogy reagált volna Ronaldo, ha Pepsi üvegek lettek volna az asztalon?

Ronaldo a pályafutása során nem csak egészséges ételeket reklámozott, például KFC reklámban is szerepelt.

És végezetül jöjjön az egyik legviccesebb Cristiano Ronaldo reklám, ahol még táncra is perdült.