A nagy pénzrablás alkotója két új sorozaton is dolgozik

A nagy pénzrablás alkotója két új sorozaton is dolgozik

A nagy pénzrablás (La Casa De Papel / Money Heist) sorozat az utóbbi évek egyik legnagyobb dobása volt a Netflixen. 7 milliárd 600 millió órán át nézték az emberek a piros kezeslábasba és Dalí maszkba öltözött rablók ténykedését Brazíliától Pakisztánig gyakorlatilag az egész világon.

Sokan próbálták megfejteni A nagy pénzrablás titkát, hogy miért tudott ekkora siker lenni az egész világon nyevtől és kultúrától függetlenül. Az egyik titok kétségkívül  maga a történet, a fordulatokkal teli forgatóköny volt. Így érthető, ha a Netflix azt szeretné, hogy a sikersorozat alkotója Alex Pina újabb sorozatokat készítene számukra. Mivel A nagy pénzrablás az 5. évaddal befejeződött 2021. decemberében, így Alex Pinának már több ideje lesz új projekteken dolgozni.

Berlin – A nagy pénzrablás előzmény sorozata

A Nagy pénzrablás rajongói garantálan örülni fognak a Berlin című új sorozatnak, ahol az egyik kedvelt karakter, Berlin (Pedro Alonso játszotta) előéletéről tudhatunk majd meg többet. Ezt az új sorozatot még 2021. decemberében jelentették be, és várhatóan 2023-ban lesz látható.

Élet egy luxus bunkerben

Alex Pina másik új sorozata pedig egy luxus bunkerben fog játszódni. A sorozat ötletét egy 2021. októberében megjelent cikk adta, ami arról szólt, hogy a gazdag spanyolok bunkereket vásárolnak a koronavírus járvány miatt. Ezek a bunkerek a föld alatt vannak és akár 15 emeletből is állnak és a lakók számára exkluzív szolgáltatásokat nyújtanak, van mozi, medence, wellness részleg, edzőterem, közös kertek, és 5 évre elegendő víz és élelem. Egy külön kis földalatti közösség. Alex Pina és csapata azon kezdtek el gondolkozni, hogy milyen lehet az élet egy ilyen luxus bunkerben, hogyan alakulnak a társas, családi és szerelmi kapcsolatok.

Hogy milyennek képzelik a gazdagok életét a föld alatt a sorozatból fog kiderülni, de azt még nem lehet tudni, hogy a nézők mikor láthatják majd a sorozatot. Egy dolog biztos, maga az alapszituáció elég különleges. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

Forrásunk volt