2024 legjobban várt filmsorozatai, amit muszáj megnézned!

legjobb filmsorozatok 2024

A TV műsorok és sorozatok világában 2024 különleges évnek ígérkezik. Az elkövetkező évben számos izgalmas új sorozat és régóta várt folytatás érkezik, amelyek minden TV rajongó számára kötelező néznivalók lesznek. Ebben a cikkben összegyűjtöttük 2024 legjobban várt filmsorozatait, amelyeket muszáj megnézned.

1. The Acolyte

A „Star Wars” univerzumban játszódó „The Acolyte” egy új sorozat a Disney+-on. A történet egy Jedi Padawanról szól, aki mesterével együtt nyomoz egy sor bűntény után, a Sith-ek felemelkedésének idején. Ez a sorozat garantáltan izgalmas kalandokat és lenyűgöző vizuális elemeket hoz majd a képernyőkre​.

2. House of the Dragon: Season 2

A „Trónok harca” előzménysorozatának második évada folytatja a Targaryen-ház történetét. Az első évad látványos és drámai eseményei után a második évad még több politikai intrikát és sárkányokkal teli akciót ígér.

3. The Lord of the Rings: The Rings of Power: Season 2

A „Gyűrűk Ura” világában játszódó sorozat második évada a Sötét Úr Sauron felemelkedését és újabb hatalomgyűrűk készítését követi nyomon. A Prime Video felületein jelentkező új évad4 ismét gazdag látványvilággal és epikus történettel várja a nézőket​.

4. The Penguin

Ez a mini-sorozat a „The Batman” eseményei után játszódik, és Oswald Cobblepot, azaz a Pingvin hatalomra törését mutatja be Gotham alvilágában. Colin Farrell lenyűgöző alakítása és a sötét, bűnügyi történet garantáltan leköti majd a nézőket​​.

5. The Gentlemen

Guy Ritchie első TV-sorozata a 2019-es filmje alapján készült. A Netflixen debütáló sorozat egy nemesi család körül bonyolódó krimi-dráma, amely tele van humorral és váratlan fordulatokkal. Theo James főszereplésével a sorozat biztosan szórakoztató lesz a Ritchie-stílus rajongói számára​​.

6. Echo

A Marvel univerzumban játszódó „Echo” című sorozat a Disney+-on debütál. A sorozat főszereplője Maya Lopez, aki saját múltjával és képességeivel küzd meg. A Marvel rajongói számára ez egy kötelező darab lesz​​.

7. Fallout

A népszerű videojáték-sorozat alapján készült „Fallout” TV-sorozat egy poszt-apokaliptikus világban játszódik. A sorozat az emberiség túlélését és a romok között zajló harcokat mutatja be. A rajongók nagy várakozással tekintenek a sorozat elé, amely ígéretes adaptációnak tűnik​​.

8. Agatha: Darkhold Diaries

A „WandaVision” sorozatból ismert Agatha Harkness karaktere kap saját sorozatot a Disney+-on. Kathryn Hahn visszatérése Agatha szerepében és a varázslatos történet számos új fordulatot tartogat​​.

9. True Detective: Night Country

A „True Detective” antológiasorozat új évada ismét egy sötét és rejtélyes bűnügyet tár fel. Az új történet és a karakterek mélyreható ábrázolása továbbra is magával ragadja majd a krimi rajongókat​​.

10. Bad Monkey

Vince Vaughn főszereplésével érkezik az Apple TV+ új sorozata, a „Bad Monkey”. A sorozat egy volt rendőr történetét meséli el, aki éttermi ellenőrként dolgozik, amíg egy váratlan esemény vissza nem rántja a bűn világába. A Carl Hiaasen regénye alapján készült sorozat izgalmas és humoros elemekkel operál​​.

2024 számos izgalmas és sokszínű TV sorozatot tartogat, amelyek minden néző ízlését kielégítik. Legyen szó sci-fi-ről, történelmi drámáról, krimiről vagy fantasy-ról, az elkövetkező év bővelkedik olyan produkciókban, amelyeket muszáj megnézned. A fent említett sorozatok mindegyike különleges élményt kínál, így érdemes felvenni őket a nézendő listádra. Készítsd elő a popcorn-t, és készülj fel egy fantasztikus TV-s évre!

kép: canva.com