7 legjobb tipp a foci fogadásokhoz

foci meccs

Ha még új vagy a sportfogadások világában, van pár tippünk számodra, amellyel hamar profivá válhatsz a különböző sportágak megismerésében és a rájuk való fogadásban. Amíg ugyanis részben a szerencsén múlnak a fogadások kimenetelei, a tudásod is lényeges lesz akkor, amikor rögzíted a téted, mert ezáltal növelheted az esélyed a nyereményekre. A tippeket a játékosok és az olyan népszerű bukmékerek megvizsgálásával írtuk össze, mint a 20Bet vélemények, azaz figyeltünk arra, hogy a legnépszerűbb sportfogadási irodákban a játékosok mire fektetnek nagy hangsúlyt a fogadások előtt.

Lássuk tehát a legfontosabb tippeket a sportfogadások világában.

A foci fogadások népszerűsége napjainkban Magyarországon

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, és ennek következtében az egyik legnépszerűbb sportág, amelyre fogadni is lehet. A futballra fogadni azonban kihívást jelenthet, mivel számos tényező befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét.

Éppen ezért is érdemes az alábbi tippeket figyelembe venned, ha új játékosként most szeretnél először foci fogadást rögzíteni.

 1. Végezz kutatást

Mielőtt fogadást kötnél bármilyen labdarúgó mérkőzésre, fontos, hogy végezd el a kutatást a csapatokra és a mérkőzésen játszó játékosokra vonatkozóan. Ez azt jelenti, hogy tanulmányozd az érintett csapatokat, nézd meg a közelmúltbeli formájukat, elemezd az erősségeket és gyengeségeket, és vegyél figyelembe minden egyéb releváns tényezőt, amely befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét.

A kutatás elvégzésével megalapozottabb fogadási döntéseket tudsz hozni, és növelheted a siker esélyét.

 1. Figyelj a feleslegesnek tűnő információkra is

Érdemes ráadásul az olyan kevésbé lényegesnek tűnő információkat is megnézned, hogy a csapat hazai pályán hogyan teljesít, ha például hazai pályán játsszák a mérkőzést, amire fogadni szeretnél.

De, befolyással lehet az is, hogy aznapra milyen időjárást mondanak.

 1. Ne térj el a költségvetésedtől

Ezenkívül pedig lényeges az is, hogy meghatározz egy maximum limitet, amit még fogadásra költhetsz, ugyanis még akkor is veszteséges lehet a mérkőzésed, ha úgy érzed, hogy biztos befutó a csapat. Nem érdemes tehát nagyobb pénzben fogadni, mint ami még belefér, illetve nem szabad biztos bevételként sem tekinteni a fogadásokból befolyt pénzre.

Amúgy is sokkal jobb érzés úgy nyerni, ha nem is számítasz rá, mintha görcsösen ragaszkodnál hozzá, elrontva ezzel a szórakoztató sportfogadás örömeit.

 1. Koncentrálj a magas szorzókra

Ahhoz, hogy értékes fogadásokat tudj rögzíteni, érdemes ismerni a csapatokat és bajnokságokat, amelyekre fogadni szeretnél, és képesnek kell lenned arra, hogy felismerd azokat a lehetőségeket, ahol a bukmékerek alábecsülték egy adott kimenetel esélyeit.

Ezzel ugyanis úgy kaphatsz nagyszerű szorzókat, hogy közben kevesen fogadnak az adott mérkőzésre.

 1. Használd a bukmékerek eredmény tábláit

De, ha még teljesen új vagy, a sportfogadási weboldalak felületén található információkat és tippeket is használhatod, ahol a legesélyesebb mérkőzések közül kiválaszthatod azokat, amelyek nagyszerű szorzókat biztosítanak.

 1. Ismerd meg a különböző fogadási típusokat

Sokféle fogadási típus létezik, amit a foci mérkőzésekre megtehetsz, beleértve az 1X2 fogadásokat, az alatta / fölötte fogadásokat, de akár az ázsiai hendikep ajánlatokat is. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a fogadásokból, fontos, hogy megértsd a különböző fogadási típusokat és azok működését, így minden mérkőzéshez a megfelelő fogadási típust válaszhatod majd ki, ezzel növelve az esélyed a sikeres fogadásokra.

Természetesen az első időszakban az is jó, ha ragaszkodsz az egyszerűbb fogadásokhoz, viszont a hosszútávú siker érdekében mindenképpen az előnyödre lehet, ha megismered azt a pár elérhető fogadási típust, amit használhatsz a foci fogadások közben.

A legnépszerűbb fogadási típusok:

 • 1×2 fogadások
 • alatta / felette fogadások
 • gólok száma
 • döntetlenre nincs fogadás
 • hendikep
 • piros lapok száma
 • játékosokra vonatkozó fogadások

Légy tudatos és hagyd ki az érzelmeket

Amikor a kedvenc csapatodra fogadsz, fontos, hogy ne hagyd, hogy az érzelmek elhomályosítsák az ítélő képességedet. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lenned objektíven felmérni mindkét csapat erősségeit és gyengeségeit és a tények, nem pedig az érzelmeid alapján kell fogadási döntéseket hoznod.

Objektív megközelítéssel ugyanis megalapozottabb és sikeresebb fogadási döntéseket hozhatsz majd.