5 Sztárban sztár leszek szereplő az X-Faktorban

5 sztárban sztár leszek szereplő az x faktorban

5 Sztárban sztár leszek szereplő is szerepelt korábban az X-Faktorban. Sok embernek álma, hogy sikeres énekes legyen, amihez egy jó ugródeszka lehet, ha szerepel egy nagy nézettségű tévés tehetségkutatóban. Ezekbe a műsorokban nagyon sokan jelentkeznek, és csak nagyon kevés versenyző juthat be az élő műsorba. De a kitartóak többször is próbálkoznak, és több műsorba is elmennek szerencsét próbálni. A Sztárban sztár leszek 2021-es évadában is van 5 olyan versenyző a 12 élő showba jutott között, akik korábban már szerepeltek az X-Faktorban. Nézd meg mennyit változtak azóta!Csiszár István

Csiszár István Majka csapatában versenyzik a Sztárban sztár leszekben, mert egy fantasztikus Ákos produkció után, Majka meglepetésére egy olyan tökéletes Falco utánzást adott elő, hogy nem volt kérdés a továbbjutása. István már 2010-ben is próbálkozott az X-Faktor első évadában, ott nem volt ekkora sikere, a produkcióját be sem fejezhette.

Hadas Alfréd

Hadas Alfréd rapper 2019-ben próbálkozott az X-Faktorban saját számmal, a Mentorok Házában búcsúzott a versenytől. ByeAlex Manuelt, Vanek Andort és Ruszó Tibit vitte magával az élő showba.

Balogh KrisztoferBalogh Krisztofer Tóth Gabi csapatában versenyzik a Sztárban sztár leszek második évadában. 2018-ban az X-Faktorban Puskás Peti csapatában küzdött az élő showba jutásért a Mentor Házban. Nem sikerült, Puskás Peti Nagy Krisztiánt, Szekér Gergőt és Kovács Pált választotta. Érdekesség még, hogy 2018-ban gyári munkás volt, 2021-ben meg már spirituális tanácsadó.

 

Urbán Edina

Urbán Edina 2014-ben mérettette meg magát az X-Faktorban. Érdekesség a történetben, hogy Tóth Gabi az X-Faktorban leállította a produkcióját, 2021-ben a Sztárban sztár leszekben meg ő lett a mestere.

 

Pál-Balaz KarmenKarmen 2017-ben, 18 éves korában szerepelt az X-Faktor válogatóján.